Sista övningen inför Edetfestivalen.

Nu har GO Band med extrapersonal repat färdigt, nu sitter allt som hand i handske eller vad det heter, vi börjar med några gamla godingar, går i mitten över till ett quiz om Tio i Topp som firar 50 år och efter det kör vi några godingar igen.
 
Det är bara att hoppas att nerverna håller, kommer ni ihåg första gången jag skulle vara med och sjunga en vers i Bring it on home to me och sedan gå över till She Loves You, Kristin och Theo var hemma i trädgården och Kristin sade att hon aldrig hört någon sucka så många gånger på en halvtimma. Jag försökte lugna ner mig med lite whiskey, drog väl en fyra stycken, inte heller det hjälpte. Själva showen gick väl hyfsat, det finns många fina bilder från det året (2009) speciellt på mig och Emma Bergendahl när vi sjunger kör i sista låten. I Can Jive tror jag det var. Min bild på facebook kommer också härifrån.
 
2010 var festivalen borta vid Rasta, inget vidare ställe kom vi på, vi fick inte till ljudet och kom igång sent, min låt var Take Me Home Country Road. Kristin filmade med kamera och lade direkt ut på youtube, filmen har nog en 200 tittare säkert efter två år, jag och Roffe Vinyl 100 ihop ungefär, det låter inte så bra men jag skäms inte längre, jag hörde ju Kicki Danielsson med samma låt på TV i Så skall det låta och jag är bättre.
2010 sjöng jag också It Takes Two ihop med Emma, det gick sådär, Emma var bra.
Pär filmade hela den här spelningen, tyvärr bara mig och inte så mycket på bandet, han skulle ge filmen till Kristin.
 
2011 gjorde jag Here Comes The Sun och skulle sjunga den för Kristin, det var en av hennes favortilåtar men hon kunde inte vara med den gången, det var en mycket bra spelning, festivalen var tillbaka på torget och ljudet var mycket bättre. Jag är inte lika nervös längre, jag ser så allvarlig ut säger Håkan men det beror nog på att jag är koncentrerad.
 
I år är festivaltältet på parkeringen bakom korvkiosken, vi spelar 19.00 och vi håller på till nästan 21.00, kom i tid snälla ni, det är så mycket roligare när det är mycket publik.
Rock n´ Roll folks vi ses

Semesterblogg 2 - Förklarande texter,

Jag tänker inte förklara vad det är på alla bilder som ligger här under, en del dubletter tyvärr men så blev det. Det finns bilder på Bokoxar, gulpricksträd, hjortar, sköldpaddor, fjärilar, mullvadar, humlor, monster, utsikter över klippor vid Kullen, många bilder på Theo, där han badar i poolen, där han kissar i busken, där han äter glass och mycket annat.
 
Promenaden jag tog själv i själva naturreservatet var fin med den orörda naturen och dom höga bokarna, Kullamannens grav var lite töntig, kommer nii ihåg TV serien Kullamannen som gick på 60 talet, den ansågs som mycket spännande har jag för mig, jag tittade nog inte själv tror jag, skådespelaren som spelade själva Kullamannen kom från Västerlanda, konstigt men sant.
 
Nu får det räcka med semester, nu är det jobb och Edetfestivalen som gäller, jag kommer att lobba hårt för att få så mycket folk som möjligt till klockan sju på fredag, både på Facebook och här på bloggen, jag har dragit lite i mina kontakttåtar som jag har med pressen och förhoppningsvis blir Roffe Vinyl intervjuad i veckan av TTela.
 
Klockan 19.00 på fredag, så ses vi, kommer vi inte igång direkt klockan sju så ta bara en öl till så kommer strax GO band och rockar loss lite.
 
Ha det så bra folks.

Semesterblogg 2 - Djur och andra hemskheter


Semesterblogg 2 - Bilder från Kullen

 

Semesterblogg 2 - Bilder från Kullen

 

Semesterinlägg nr.1

Sitter i Mölle på torsdag kväll, pojkarna har lagt sig, jag känner en stor oro i kroppen, vad är det som inte är bra?

Min vecka här i Mölle har varit kanonbra, vädret är bra, sällskapet har varit underbart, ändå är det inte helt OK, jag kommer hem på lördag och hoppas då få veta varför det inte känns helt rätt.

Jag har varit på den årliga konstutställningen på Krapperupps Herrgård, i år var det lite olika konstigheter, Hans Frode, el och glas, det var rätt fräckt, Anders Knutsson, blyertsteckningar av träd, inte så originellt tycker jag, Mats Perhson, bild, vad säger man om det, bildkollage är det verkligen konst, Peter Åströms kolteckningar var väl rätt bra, Tokiko Frodes smycken i silver, OK då. Nä inte den bästa utställningen jag varit på.

Jag gick sedan en liten rundvandring på Krapperupps slotts ägor, en massa skyltar som säger att man inte skall gå på gräsmattan fanns det, samtidigt har dom placerat små små skyltar vid dom olika konstiga träden där det står vilken art det är, då måste man gå på gräsmattan om man vill veta vilken sorts träd det är, jag kommer att lägga ut lite bilder här under.
Som ni ser så är det stora skyltar om förbud, små om vilken sorts träd det är och varför kan mullvadarna beträda gräsmattan, eller räknas det inte om man kommer underifrån?,,7

6 månader

Jag missade att det var 6 månader sedan dottern dog, jag såg Sandras inlägg och fattade ändå inte, jag skäms, sedan läste jag alla andra inlägg och förstod att jag inte var med över huvud taget.

Vi körde pappersinsamling i Västerlanda Ove och jag, Ove tog sin egen bil och jag blev ensam i min när jag förstod, slängde papperspåsar i Ballabo, körde lastbil och grät.
Dagen efter åkte jag direkt upp till graven och satte en blomma, en vit ros som jag brukar göra, kyrkiogårdsarbetarna var i närheten när jag var där och dom såg beklagande på mig när jag satte dit blomman, dom är nog vana vid att folk gråter på deras arbetsplats.

Nu tar jag ledigt en vecka från fotboll och Egge och hoppas allt fungerar, det gör det säkert,.

Vi hörs folks, Edetfestivalen den 31/8 klockan 19.00 är det som gäller, kom i tid.

Sammanställning Rockresorna

Dom fyra Rockresorna jag gjorde under några veckor nu i sommar hade en sak gemensamt, det regnade varje gång.
Dom fyra koncerterna (jag skriver konsert på danska) var Kim Larsen på Trägårn, utomhus, Status Quo i Tylösand, Dan Hylander/Janne Bark på Lyckorna Brygga och Diggiloo vid Läckö Slott. Här kommer resultatet:

Mest regn: Diggiloo.
Bäst regn: Status.
Sämst regn: Kim.
Största positiva överraskning: Dan/Bark.
Största negativa: Kim.
Bästa allsång: Status.
Sämsta allsång: Dan/Bark.
Bästa förfesten: Kim.
Bästa efterfesten: Kim.
Längst resa: Status.
Kortast resa: Dan/Bark.
Meningslösast musikaliska resa: Diggiloo.
Bästa koncert (fortfarande danska): Status Quo

Nästa resa som jag vet är en promenad fram till Lions tält den 31/8 då GO Band återigen skall spela på Edetfestivalen, kom i tid är ni snälla, det är mycket roligare när det är mycket publik.

RSS 2.0