Jag hatar Cancer

Det senaste året har jag tänkt mycket på cancer, en gammal klasskompis dog i somras, en annan gammal kompis berättade på Edetfestivalen att han hade prostatacancer, när jag talade om det för ytterligare en kompis svarade han att det har jag också, jag blev helt förstörd.

Nu har min lilla dotter opererats för Melingt Melanom, hudcancer alltså, denna lilla flicka som när hon föddes inte hade ett enda märke på hela kroppen, det kom till och med personal från andra delar av Vänersborgs lasarett och tittade på henne för ryktet hade gått att det var något alldeles speciellt som föddes just denna dag.

Operationen gick till så att hon fick cellgift nedpumpat i benet, cancern sitter under hälen och gick inte att opereras utifrån, den skall jagas bort med cellgift, denna operation utförs på Sahlgrenska cirka en gång per vecka och läkaren säger att den försvinner till 70 procent, på resterande 30 procent blir den så liten att den går att operera utifrån. Det är bara att hoppas att den försvinner, just nu kan hon inte gå på foten men tränar på detta, hon kommer hem till Trollhättan imorgon torsdag.

Jag hoppas alla som läser detta tänker på Cancerfonden varje gång ni betalar era fakturor, släng in en hundralapp till . Pg: 901986-0,eller Bg: 901-9514.

Läs gärna på bloggen "Little Miss Red" som finns som länk här under.RSS 2.0