Två år, och lite andra grejer.

I morgon är det två år sedan vår älskade Kristin lämnade oss, tiden sedan dess har varit svår, det går aldrig att förstå för er andra vad vi måste stå ut med. Jag kan inte skriva en enda rad utan att tårarna rinner, imorgon skall vi träffas på Hojums kyrkogård och minnas lite, eller gråta lite, jag kan bara skriva en kort stund för jag måste skingra tankarna hela tiden.
 
Lina Baldenäs håller på med sina svarta band, gå in och stötta henne i hennes kamp, köp hennes svarta band och hennes armband, sök på "Himmelen är överskattad"
Hon försöker stötta familjer som är drabbade av Malingt Melanom på det ena eller andra sättet. Hon är just nu min största idol. När man ser henne i debattprogram på TV gråter man samtidigt som man applåderar hennes otroliga styrka, hennes dräpande kommentar till politikern som bara skyllde på utredningar, att hon beklagade Linas situation "Du beklagar men jag dör" är obetalbar. Länge Leve Lina.
 
Nu till något annat man blir ledsen för, vi har under ett antal år inom LEIF/Inlands IF/Edet FK haft ett damlag,  i LEIF har det vid tre olika tillfällen bestämt att vi skall ha ett damlag, två gånger misslyckades vi, Inland har haft damlag vid ett flertal tillfällen, men det verkar som om det inte går att behålla tjejerna så pass länge att det går att skapa ett bestående damlag. Eftersom jag själv var den som drog igång den stora satsningen på tjejer, ihop med först Lisa och sedan också Gull, vet jag hur svårt det är att behålla alla tjejerna, vi hade 21 spelare i Dana Cup när dom var 14 år, när dom spelade i en 17års serie hade vi knappt fullt lag, det är precis detsamma idag.
 
Tjejerna lämnar fotbollen på grund av olika orsaker, en del på grund av bristande intresse, andra på grund av bristande kompetens. I år var vi tvungna att ta ner damlaget från div. 2 till div. 4 på grund av att vi hade för lite spelare. Nu vill vissa personer skylla detta på styrelsen (där jag varit med som adjungerad kanslist) (och jag skriver här enbart av att vara en erfaren ledare) personerna som skyller på styrelsen har ingen aning om vad som avhandlas där. En sak som kommer till mitt minne är att när dom som spelat i dam senior idag kommer från en grupp som leddes av en ledare som enbart såg stora segrar som ett mål, aldrig bytte han ut någon när dom ledde med mer än fyra mål, nej här skulle djävlarimej göras fjorton. Hur många samtal gick till styrelsen då, ta bort den ledaren från flicklaget, han bryr ju sig inte det minsta om dom som sitter på bänken, varpå styrelsen försökte lugna ned dom upprörda föräldrarna, ett stort fel antagligen.
Ni föräldrar som klagar idag är inte dom första men den före detta ledare som klagar idag är den som fått mest klagomål på sig, du vet inte hur mycket LEIFs styrelse hållt dig om ryggen, inte Edet FKs styrelse för nu för tiden har du ju inte någon position längre, möjligtvis linjeman men där får du ju också kritik.
 
Jag förstår att vissa spelare vill spela i högre serier och det är väl aldrig någon som hindrat detta, gå vidare då men sluta prata skit.
 
Så ni som klagar vet inte hälften.
 
Tänk på Cancerfonden and fuck off.
 
 
 
 

RSS 2.0