Snart är det vår.

Efter all blogging jag gjorde under vintern har det inte blivit så mycket dom senaste veckorna, jag har återigen blivit utan jobb och eftersom jag  vill arbeta och ha ett jobb att gå till känns det lite tråkigt, intellektuellt förstår jag ju att ett företag inte kan ha en administratör om det inte finns så mycket att administrera, känslomässigt känns det dock väldigt jobbigt. Arbeta är det som gäller som ni förstår, det enda som får en att hålla tankarna borta från allt djävligt som hänt, nu tycker ni kanske att jag får ge mig, gå vidare, men ni skall veta, jag får bryt hela tiden, så fort det händer något så tar jag fram telefon och, nä just det, det går ju inte längre. FAN FAN FAN, jag har ju ingen att ringa längre.
Sorry folks, nu går det inte längre jag får skriva om något annat.

Serierna i fotboll har gått igång för fullt, efter två förluster för A-laget vände vi ett 3-1 underläge till oavgjort, kallas det vända förresten?
U-laget tog idag sin andra raka seger och det känns väldigt bra inför fortsättningen.

EFK tipset kommer snart att läggas ut på hemsidan, min gamla kompis Corny var så glad efter våra två första förluster, han tippar ju att vi alltid skall förlora och var i ledningen efter två omgångar, men nu hade han fel sista matchen, han får säkert inte många rätt i fortsättningen.

Poängpromenad idag och det var fler folk än vi haft på länge, en hel del nya ansikten efter att vi gått ihop med Inlands IF och börjat lägga ut lappar även på Ström, riktigt roligt.

Nu är klockan tolv och jag måste börja ladda för min sista dag på Ellbo Åkeri.

Ha det bra så hörs vi igen om en vecka. Tänk på Cancerfonden.
Breivik med mera.

Sitter och tittar på Debatt i TV 1, håller för en gång skull med Silberski, ge inte idioten en chans att tala om sina ideologier, han vill bara ha Copy Cats, det finns flera idioter som honom själv, han vet att om han får prata fritt så kommer det någon annan och tar vid. Nä lyckta dörrar och sedan en inspärrning för alltid.

Norge gjorde ju en rätt smart sak efter WW2 då dom ändrade grundlagen och införde dödsstraff, för att sedan, efter att ha arkebuserat Quisling, ändra lagen igen till att inte ha dödsstraff, något sådant hade varit det bästa i det här fallet.

Nu pratar dom om damer som använder sig av botox och bröstinplantat, ok, bröstinplantat är väl snyggt kanske men att spruta in botox i läppar och andra ställen i ansiktet gör att dom ser så konstiga ut, dom fattar inte att vanligt folk tycker det ser så onaturligt ut att det blir skrattretande. Men det är ju upp till var och en.

Idag har jag kört en sten till stenhuggeriet, snart kommer den att ligga vid Kristins grav.

På lördag spelar Edet FK sin första hemmamatch klockan tre, det blir säkert mycket folk och det blir en del underhållning, bland annat i paus när jag kommer att leda en straffsparkstävling för Oldboys, Tony Tala, Fodor och AP från LEIF kommer att tävla ihop med några andra för Inland, vi kommer att möta ett gäng från Lödöse/Nygård.

Vi hörs igen nästa vecka folks.

Fredagen den trettonde?

Är det någon som vet varför det skall vara otur idag, idag läste jag att det beror på att Jesus dog en fredag, nja, låter inte rätt, andra säger att det beror på andra saker men nu skall ni få reda på varför.

Fredagen 13/10 1307 beslöt Philip IV av Frankrike och påven Clemens V. att Tempelherreorden skulle utraderas, mest beroende på att kungen var skyldig Tempelherrarna en massa pengar.

Ett bra sätt att bli av med skulder var ju naturligtvis att se till så att dom man var skyldig pengar blev kallade tjuvar och pedofiler, genom ett avtal mellan Philip och Clemens bestämdes det att alla Tempelriddare skulle omhändertas och likvideras.

Läs gärna Robyn Youngs böcker i detta ämne.

För er andra som inte är historiskt intresserade kan jag bara meddela att imorgon lördag spelar Edet FK sin första seriematch, borta mot Göteborgs FF, på Majvallen, where ever that is. Jag har fått en vägbeskrivning och fan om den inte stämmer.

So folks, Life is Life, na na na na na, Life is Life.

Thank´s for the support.


Påskinlägg.

Egge har fyllt 91 år och det firade vi på Långfredagen, pojkarna från Hjortmossen var här och låg över tills Påskafton, det var rolilgt att ha dom här, jag hade köpt Theo en skottkärra och en spade och tänkte att vi skulle jobba lite i trädgården men det sket sig fullständigt för det snöade hela kvällen och det var för kallt under lördagen, jag och Theo tog en promenad till spelbutiken i stället, eller rättare sagt, Theo cyklade och jag putte på, två glassar hann vi med.

Senaste tillskottet i familjen, Elmer, var också här, nästa år kommer dom två grabbarna säkert att jaga varandra runt i huset.

Nu ikväll efter att jag och Egge ätit upp resterna av Påskmaten satte jag på TVn, det var "Så skall det låta" jag får direkt backflashar när jag ser TV program jag sett ihop med Kristin, inte för att hon tyckte det programmet var speciellt bra men vi såg det ganska ofta när vi var på sjukhusen, mest för min skull tror jag. Jag klarar inte att se vissa program, jag kan inte se "Halv åtta hos mig" jag har svårt med "Antikrundan"  jag kan nästan  inte se några program jag minns att hon gillade, jag vågar inte sätta på "Macken", "Pang i Bygget"eller "Sällskapsresorna" dessa program kunde vi i princip utantill.

Snart är det tisdag som tur är, arbeta och öva är det enda som hjälper, efter fem fotbollsmatcher på två dagar längtar man till vardagen igen.

Försök att ha det så bra ni kan, jag försöker hela tiden men ibland går det bara inte.

Urnsättning.

Igår tisdag var det urnsättning på Hojums kyrkogård, vi var där för några veckor sedan och bestämde plats och igår skulle det alltså ske, det gjorde det också men inte förrän det blivit lilte förveckligar naturligtvis, jag kom till Hojum i god tid och gick omkring och väntade på dom andra, jag tyckte det var lite konstigt för det fanns ingenting grävt där vi skulle vara men jag tänkte att dom kanske gör det när vi är där men jag tyckte det var lite konstigt.

Mattias, Ann, Robban och Seija kom och vi stod och väntade på förrättaren, han som höll i begravningsakten, han kom med en grön urna i famnen och vi drog oss mot platsen där krukan skulle vara, han såg konfunderad ut och sade att här borde vara ett hål, han fick ringa till kyrkogårdsförvaltningen och det visade sig att dom grävt på fel ställe. Inte mycket att göra åt, vi fick vänta på att dom skulle gräva på rätt ställe, det tog ju en stund så vi fick turas om att hålla krukan medan vi väntade.

Efter en halvtimma var det klart och vi kunde göra det vi kom dit för, förrättaren läste en del dikter och tårarna kom som vanligt.

Sedan åkte jag och Mattias och hämtade Theo på dagis och så fikade vi på Ritz, jag tog en räkmacka, något som Kristin definitivt hade gillat, hon älskade räkmackor men dom skulle helst vara från Boströms café.

Nu är det snart påsk, Theo och Mattias kommer hit till Lilla Edet och kommer att vara här ett par dagar, Theo längtar till Lilla Edet säger han, han har ju inte varit här sen i julas och jag hoppas verkligen det blir bra väder för jag tänkte vi skulle jobba lite i trädgården, jag har köpt Theo en ny skottkärra och en spade så att han kan hjälpa till.

Hela släkten kommer på Långfredag för då skall vi fira Egges 91 års dag.

Glad Påsk på er allihop.

Nu.

En riktig trevlig resa till Tyskland i helgen, 34 personer i en buss, det blir många kilo per man, endast trevliga människor med också. Lite Taubesång från Storing får man tåla, vi fick till en Get It också.

Nu på tisdag blir det urnsättning i Trollhättan sedan får vi gå vidare i livet, Sandra fortsätter att göra inlägg på Fb så att man blir alldeles färdig, fortsätt du med det Sandris, jag har överskott på tårar och behöver ändå släppa ut lite. Bilden från Åsbräcka bygdegård var fantastiskt fin, det tycker alla.

I morgon fyller Egge 91 år, det blir släktkalas på Långfredag, Theo och Mattias kommer naturligtvis och skall ligga över, för första gången utan Kristin. Den lille vill jättegärna komma till Lilla Edet som han kallar huset på Hamngatan.

Glöm inte Cancerfonden.

Håkan och jag var på Bens för en sen middag igår, vi gick därifrån vid halv tiotiden, vi gick bägge hem och skrev på Fb, samma sak, ovetande om varandra, "varför finns det så mycket drägg på Edet" vi kanske inte skall tänka så, alla har inte samma uppfostran som oss och det kanske är vi som har fel, vi skall inte sätta oss på några höga hästar och tycka vi är bättre än andra men som tur är kan man välja sina vänner. Det är ändå ganska jobbigt att sitta och lyssna på när bordsgrannar högt och tydligt visar sin dåliga uppfostran och pratar om hur väldigt duktiga dom är, men dom har aldrig läst Edetbloggen och vet inte att:  "Committment is the daily triumph of integrity over cynicism."  

Ha det så bra Folks.

RSS 2.0