EM och Kristin

Jag kommer hem från Folkets Hus efter en semifinal mellan Tyskland och Italien, nästan inga i publiken, bara två betalande men jag och Jocke Molin hade jätteroligt ihop med SosseBert och hans fru, vi hade matchlotter och vi var med allihop nästan ända in i kaklet, när Tyskland får straff på övertid då går min matchlott in och undertecknad vinner femhundra spänn, ett mål till till Italien och Jocke hade gått hem med pengarna, det är tråkigt att det inte är fler som vill se bra fotboll på filmduk på HD.

På söndag är det final och jag kommer att vara där igen, sälja matchlotter och ha en trevlig kväll, men det är så djävla mycket roligare när man är fler.
När jag öppnar fb läser jag Mattias inlägg och jag går sönder, det är så ledsamt för mina pojkar på Hjortmossen, själv gråter jag när jag läser inlägget.
Igår skrev Bea ett inlägg, jag blir glad och ledsen omvartannat när jag läser hur mycket hon är saknad.

Jag skriver inte så mycket roligt nuförtiden men en fotbollskompis sade till mig att det är så bloggar skall vara, man skall skriva det man känner. Tack Håkan det hjälpte lite.

Midsommar 2012

Låten för dagen var naturligtvis Lasse Stefanz Det regnar och regnar, Lisa sjöng den nog fjorton gånger på midsommarafton när vi var hemma hos Ulla på Höglundavägen på Göta, partytältet höll tätt som tur var, grillningen sköttes av Ronnie, Sandras brandman som fick riktigt bra fart på glöden, inte så konstigt kanske.

Jag har inte varit med förut på dessa midsommarkalas som visade sig vara fulla med tävlingar, som tur var innomhus, mest ordtävlingar som jag är riktigt värdelös på, Lisas lag vann, troligen var det samma frågor förra året.

Det var också teateruppvisning och vi som var nya blev tvungna att vara med, jag var Greven, frack och hög hatt, Ronnie var baronen, Lisa var grevinnan (min otrogna fru) och Filles morsa var gamla grevinnan ( min mor) enligt dom som varit med förut var det den bästa föreställningen någonsin, speciellt min skjärtklapp på gamla grevinnan var populär. Trevligt var det i alla fall. Tack för att jag fick vara med.

Nu är det mer fotboll, vi hörs mer senare.

EM fotboll med mera.

Edet FK har haft HD sändningar i Folkets Hus, i samband med Folkets Hus naturligvis, fruktansvärt fräckt med HD sändningar på bioduken, mycket folk, ungefär 120 personer varje match hittils, nu kanske det blir mindre folk när Sverige åkt ut men det var häftigt att sen så mycket folk i salongen, det var som att sitta på läktaren, dom som  var där förstår vad jag pratar om, vi sålde mycket lotter jag och Fru Kassör, ja det var fler av oss från Edet FK där och hjälpte till.

Sverige var inget vidare måste jag tillstå, fel laguttagning och dålig inställning från flera spelare gjorde att vi åkte ut direkt, vi hade roligt på Folkets Hus i alla fall.


Jag har varit på två korta semestrar, fyra dagar i Mölle, och två dagar i Göteborg när min kompis Pär fyllde 50 år, vi två bodde i SCA lägenhet i centrala (?) Göteborg, på födelsedagen kom även Ingvar Jacobsson, Reine Bot och Per Gunnarsson till oss och var med på födelsedagen, Pär var nöjd dagen efter.


Fotbollsmässigt går det rätt bra, vi ligger fyra i div.3, tipstet går inget vidare dessvärre.

Även i år har vi tappat spelare under försäsongen, det är frustrerande för oss ledare att unga killar som är på väg in i A-laget inte har den disciplin som krävs för att bli fullvärdiga A-lagsspelare, i år har vi tappat två stycken vararv en hade startat i A-laget veckan efter han ballade ur om han bara skött sig och fortsatt träna. Vad är det med dom unga spelarna idag. Jag är jättebesviken på dessa egentligen fina killar som bara lyssnar på andra personer som bara vill skapa problem.
Tittar man tillbaka på dom senaste åren så har det fungerat bra för spelare som Victor och Mike som istället för att lägga av fortsatte att kämpa och som nu är ordinarie i startuppställningen och som i publikens ögon (och oss ledares) är bäst på plan match efter match.
Det finns några till som är på väg, ha tålamod grabbar.

Annars är det skit som vanligt, jag fick en bra kontakt med Per Gunnarsson när vi firade Pär, en fullständig kollaps på Dubliners samtidigt som Irland fick stryk, det var skönt att få hälla ur mig alla mina känslor till en person som jag inte brukar prata med, tack för hjälpen Per, jag vet att du inte har det lätt men tack för att du lyssnade.

Som vanligt ber jag er att tänka på Cancerfonden, det kom fram en tjej till mig på Centralen när jag skulle åka hem från Göteborg i fredags och ville att jag skulle skänka pengar till Läkare utan gränser, jag sade att alla mina pengar går till Cancerfonden på grund av personliga orsaker, då log hon och lade sin hand på min axel och lät mig gå vidare.

När jag sitter ute i min trädgård och läser så kommer det ibland en duva och tittar på mig, nä det gör det inte, jag bara ljuger, men ibland hoppas jag att det skulle komma en vit duva och nicka med huvudet och säga, var inte ledsen, jag ser dig hela tiden. Fan vad ensamt det är.


Slut.

Jag har dom senaste fem sex senaste åren levt i ett vaccum, jag har haft ett förhållande som egentligen inte varit något  förhållande. Det är alltid svårt när ett förhållande skall avslutas, även om man vill det själv så är det inte enkelt, för någon av parterna.

Man skall inte skriva när man fortfarande är i upprört tillstånd så därför blir det inte mer här idag. Lycka till.

Tänk på Cancerfonden som vanligt, vi hörs när jag har mer och roligare saker att berätta.


Snart semester!

Jag tror jag skall ta semester ett tag, jag skall till Mölle i augusti i och för sig men jag tror jag tar lite nu också snart, en extra resa till Burg innan EM börjar.

Det är kalt ute just nu, 12 grader, förra veckan var det 30, jag vägrar erkänna detta, jag sitter ute och  läser hur kallt det än är, idag, lördagen den 2/6 har jag på mig två långärmade tröjor, mysbyxor och vinterstrumpor för jag ger mig fan inte, det är sommar nu och jag skall sitta ute och läsa böcker, just nu en ny bok om Wallace, för er oinvigda, Braveheart, den är så djävla bra att jag inte vill läsa den hela tiden utan sparar den till uteläsning, vid kvällsläsning läser jag en bok om Sveriges fältmarskalkar av Lars Rosander.

Ikväll har jag varit hos familjen Svart som är mina grannar, där träffade jag en av mina gamla fotbollstjejer, Camilla, som blev mamma för sex månader sedan, Melvin heter pojken och han hade svart hår och blå ögon,
han är jättevacker.

Jag var och fikade med min lille Theo och hans pappa Mattias i veckan, som tur är kan jag träffa dom när jag vill, dom kommer hit och skall vara här några dagar snart, vi funderar på att låna Lisas stuga och fiska lite i Borydsjön.

GO Band kommer att spela på Edetfestivalen i år igen, det var nog inte meningen men publiktrycket var så stort att det blev oundvikligt, sedan skall GO Band på turne till Holland.

Jag kommer under nästa vecka när jag åker på semester att hälsa på min kompis Närkis i Karlskrona, ladda för fest kompis.

Tänk på Cancerfonden och försök att ha ett bra liv allihop, jag försöker hela tiden.RSS 2.0