En underbar lördag, eller inte?

Fröken kassör fick med mig till Trollhättan för att se Edet FKs andra träningsmatch, jag var inte förberedd, tunna strumpor i skorna, byxorna hade spruckit i baken visade det sig, men en sak som var positiv var att Lena körde och hon hade köpt några öl som jag kunde ta, jag har inte åkt bil på lördag förmiddag och druckit öl sedan Conny hade sin blåa Opel Ascona, det måste varit på 70 talet. Vi hade kul tills fötterna  försvann och Rafa berättade att mina byxor spruckit. Sedan åkte vi till Mc Donalds för fröken Kassör skulle på fest och behövde fylla på batterierna innan.

 

När mina fötter och byxor gått åt helvete övertalade jag henne att vi skulle åka hem,  Edet ledde då med 3-1

 

Sedan handlar det om respekt, säger jag en timma så menar jag en timma, punkt. 

 

Nu är jag ute och går, jag kan inte hälsa på Egge för han sover förhoppningsvis, istället sitter jag på Ekaråsen och skriver detta för jag vill inte vara hemma, det finns inget på TV, min Melodifestivaldiss i år kommer inte förrän till finalen, jag gör ju en sådan varje år.

 

I veckan var det St. Valentins dag, en av Vilmer X sämsta låtar heter så och typiskt nog var det den som hamnade på Svensktoppen, bara det säger väl en del om den tävlingen. Tyvärr hade jag så mycket att göra på jobbet så jag hann inte åka till Kristin och hälsa på henne, men jag tror Ann var där och fixade lite med ljus och blommor, det brukar hon göra.

 

Det var slalomtävlilng idag på TV, en anekdot om Kristin och hennes underbara naivitet, när slalomåkarna gått i mål slänger dom upp benen så att alla kan se vilket skidmärke dom åker på, Kristin trodde dom stretchade,  hon hade sina sidor den tösen, varför suger en blöt disktrasa upp bättre än en torr till exempel, eller varför köpa små dricksglas när det finns stora. Tankar som man ju kan undra över.

 

Jag lagade min helgmiddag redan i torsdags och jag har inte behövt äta den ännu, igår gjorde jag Popcorn istället. Idag har jag ju varit på MC Donalds och behöver inte äta än på en stund.

 

Broder Toby har fått en djävla massa jobb av mig, han scannar alla bilder och intressanta tidningsartiklar jag hittar på Ekaråsen, när det är klart blir det Inlands bilder plus en del Inlands Bandy, det är tur han har tid över när han inte passar Elmer förstås, Elmer är hans barnbarn och är nog den mest fotograferade ettochetthalvtåringen i Sverige.

 

Ingen träning med GO Band på tre veckor, abstinens?

 

Datorn är uppkopplad,  trummorna (utan Hi-Hat) är redo, (var fan är Streaplers)

 

Have a nice day and kom ihåg att Integritet och engagemang är det enda som vinner över dumhet och intolerans.

 

 


Tiden läker alla sår!

Tiden läker alla sår!

Vem kom på det uttrycket?  Eller hur länge skall man vänta på att det slår in, det tar mer än ett år i alla fall det vet jag idag.

 

För ett år sedan när Ann och jag bodde på Uddevalla Sjukhus flera veckor i januari och februari så var det som ett naturligt sätt att leva, fast naturligtvis var det inte det, men vi bodde hos Kristin hela tiden och fast man visste vad som skulle hända så kändes det ändå bra att få vara så nära hela. När jag nu går tillbaka och läser alla inläggen jag gjorde då så känns det på ett sätt värre idag att läsa dom än det kändes att skriva dom, jag kommer inte ihåg riktigt hur mycket jag grät när jag skrev dom men läsa dom är riktigt jobbigt, jag skrev ju för en månad sedan att jag skulle skriva om 2012 men har inte lyckats för det är bara tråkigheter och väldigt jobbigt.

 

Idag måste jag ju skriva något, det är den 8:e februari 2013, det är ett år sedan hon lämnade oss och vi har inne en minnesannons i ttela idag.

 

Ibland kommer det in någon bakom ryggen på mig när jag sitter vid datorn på kansliet och dom ser lite förbryllade ut när jag vänder mig om mot dom och tårkar tårarna, jag förklarar för dom att jag bara tittade på lite bilder, det går fort över när det kommer någon och pratar lite vardagligheter. Men det läker ju inga sår direkt.

 

Häromdagen satt jag och tittade på bilder jag tagit en gång för länge sedan när jag och Ann hade med oss Theo till Sahlgrenska, Theo och Kristin sitter i sängen och leker, sjunger eller klappar händerna mot varandra, hon ler inte på en enda bild och det gör mig så ledsen att hon  vet om att det här kan hon inte göra så många gånger till. Annars är bilderna väldigt fina på henne, hon är precis så söt som man vill komma ihåg henne.

 

En helt otrolig grej som hänger ihop med detta, jag ringer till min kontakt på Bohuslänningen/ttela dit man ringer när man skall sätta in annonser för fotbollsmatcher, jag ville fråga henne som den annonsexpert hon är vart jag skall vända mig för att sätta in en minnesannons, hon gav mig uppgifterna och vi pratade vidare en stund för vi har inte pratat med varandra sedan i oktober, jag minns inte direkt vad vi sade men samtalet måste nog  fortsatt om minnesannonsen, då säger Anna- Carin som damen heter ”jag vet vem du är, du är Kristins pappa, jag och Kristin jobbade ihop på Telia i flera år” Helt plötsligt hade det gått upp för henne vem jag var, hon berättade för mig att hon och Kristin varit jättenära och att hon var den första Kristin berättade för att hon var med barn. Snacka om att världen är liten, en sådan här historia läker ju inga sår men man blir ju lite gladare när sånt här händer.

 

Jag åker till Hojums kyrkogård i kväll och kollar till henne lite.

 

Nu måste jag jobba lite också, jag håller på med sponsorerna och valberedningen och felaktiga leveranser från Team Sportia och så jagar jag Ove Vaktis.

 

Egge har fått ett rum på lindkullen och som ni som är vän med mig på facebook så vet ni att när han flyttade ut från Hamngatan så flyttade ett gäng trummor in, bara på lån några månader dock.

 

Tänk på Cancerfonden, Kristins insamling Heaven is overrated fungerar fortfarande, låt oss se till att den kommer över 60.000 kronor, kör hårt.

 

SMS:a BESEGRA 4699 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4699 Johan Ek.

 

Tråkigt nog måste ni som vill fortsätta skänka ladda ned en app, jag gjorde det just nu och det fungerade bra.

 

smsa WW till 71798

 

Ha en bra helg folks, have a drink with me, det läker inga sår men det går lättare.

RSS 2.0