Tisdag 31/1

Det är klart att alla inte vet hur vi har det, ni behöver inte skämmas för det, tack återigen för alla hälsningar, man försöker vara så normal man kan och ibland går det bara inte.
Idag har det varit ganskal lungt, hon sover mycket och dom försöker komma åt illamåendet genom att ändra medicineringen. När hon är vaken är hon med fullständigt i alla fall.

Vi hade möte med läkaren idag och han berättade om hur behandlingen kommer att fortlöpa och huvudsaken är att hon skall ha ont så lite som möjligt.

Mattias och Ann är hos henne nu, jag är hemma och grejar lite, hämtade mat ikväll hemma hos Marianne och Peter (Restaurant Älvkanten) så att Egge (min far) klarar sig ett par dagar, idag fick jag med mig en portion fläsk och löksås och en portion bruna bönor och fläsk, variation på maten eller hur?

Så folks, vi kämpar vidare och tackar för all stöttning, fortsätt stötta Cancerfonden för framtida små tjejer som kan komma att behöva behandling mot denna hemska sjukdom.


Måndag 30/1

Det blev en rätt svår söndagnatt med en hel del illamående och huvudvärk, idag har dom ändrat morfinet så att det går in lite med jämna mellanrum, hon kan fortfarande ta själv när hon anser att hon behöver, hon sover ju mycket på grund av morfinintaget.
Hon har även på dan idag varit illamående men hon har ju inget att kräkas upp så det är jättejobbigt för henne.

Över 41.000:- nu på insamlingen, Kristin tackar så mycket för allt stöd både till insamlingen och för alla sms och för kommentarer här på bloggen, nu har hon inte läst på ett par dagar men förut läste hon allt.

Ha det så bra folks, vi hörs igen snart.


Söndag 29/1

Ingen bra dag, Kristin har sovit nästan hela dagen och när hon varit vaken har hon mått dåligt, dom får inte ordning på illamåendet och hennes morfinpump räcker inte till längre, hon kan ju bara trycka en gång i timman så hon får ta till ytterligare morfin nu.

Mattias var ju här inatt och när Ann kom idag vid lunchtid så hade hon Theo med sig, han kan ju inte förstå varför mamma sover hela tiden, men han spelar Angry Birds på paddan och jag har försökt lära honom säga "Level failed" och det går nästan perfekt det blir level sailed eller bailed istället men det är ju också ord, han är en språkbegåvning precis som morfar.

Idag tror jag att Kristin missar både Oldsberg och Så skall det låta, men det sista programmet gillar hon ju inte ändå!

Vi hörs.

Lördag 28/1

En jobbig natt på många sätt, Kristin gnydde i sömnen men det var nog inte av smärta utan ganska vanliga sömnljud men man blev helt förstörd av hur det lät. Hon kräktes en del vid sextiden imorse också, det verkar som om det inte får bli för mycket runt omkring på kvällarna, besöken måste vara lugna och korta.

Pizzan vi åt när Josse med familj var här smakade kanon, Taco Mexicana från Pizzeria Milano här i Uddevalla var inte att leka med. Vi såg på På Spåret och jag kunde alla svaren som vanligt.

Förhandssnacket i kvällstidningarna om Torsten Flink som var gäst hos Skavlan var som vanligt överdrivet, i och för sig var väl programmet klippt men så djävla farligt var det inte, sen kan man fråga sig varför bjuder dom in en knarkare, då får man vad man ber efter. Samtidigt gjorde han en kanoninsats som sångare med en Dan Hylander låt.

Idag skall jag åka hem en sväng, Ann skall passa Theo och Mattias skall vara med Kristin.

Vi hörs folks.

Fredag förmiddag 27/1

Sandra har sovit över med mig och Kristin inatt i vår trebäddssvit här på Uddevalla Sjukhus, Kristin var pigg hela kvällen, hon fick ett krampanfall vid sextiden men sedan var det OK, ja hon kräktes ju då och då förståss.

Tjejerna skulle ha filmkväll men vi fick inte igång DVD spelaren så dom fick titta i datorn istället. För att alla skulle sitta bekvämt gjorde vi lite ommöbleringar här på avdelning 14. Sandra (polis) snodde bekväma stolar i korridoren och så ställde vi ut dom som hör till rummet, ingen har sagt något ännu men jag misstänker att vi blir tvugna att flytta om igen senare i eftermiddag när Ann kommer för hon är sååå ordentlig.

Ikväll kommer Josefin med familj på besök.

Det är rätt avkopplande att vara här på sjukhuset, man kan inte göra så mycket annat än att läsa, spela wordfeud och Angry Birds, blogga, äta naturligtvis, ingen fotboll, inget jobb, bara relaxa och vara med Kristin.

Nä nu får jag ringa Pär på Ellbo och jaga honom lite så han drar in lite jobb.

Tänk på Cancerfonden, Kristins insamling har dragit in 36.700:- nu, jag förstår att det gått ut ett mail till alla på SCA i veckan och det syns på namnen på insamlingen, tack AnnLo för hjälpen.

Vi hörs folks.Bröllopsbilder.


Tisdag 24/1

Kristin har sovit mycket på idag igen, dom små kramperna kom även idag på kvällen och det är så hemskt att se henne när hon skakar i armarna och benen, nu känner hon direkt när det börjar så hon trycker på signalknappen till sjuksköterskorna så dom kommer och ger henne en medicin och sedan sover hon en stund igen.
Kramperna är inte alls som för två veckor sedan utan mycket lindrigare.

I allt det tråkiga som händer så dyker det ju upp lite roligt då och då, Pär i portens kommentar idag till exempel, den kanske är lite svår att förstå för dom flesta men vi på Ellbo förstår den. Till er som inte visste det redan så är Ellbo åkeri den firma jag jobbar på nu efter att jag slutat på SCA sista augusti.

Det kommer många kommentarer och mycket stöd som kommentarer här i bloggen, roligt att se att så många bryr sig.

Många undrar hur man kommer in på insamlingen, man kan länka från Kristins blogg "Little miss Red" som finns som länk längst ned till höger på denna sida, eller också följer ni nedanstående instruktion.SMS:a BESEGRA 4699 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4699 Johan Ek

Just nu är insamlingen uppe i nästan 36.000:- och pengarna går till att utrota den djävla fucking kuk cancern.


Måndag 23/1

Återigen en lugn natt och ganska bra under dagen, Sandra hälsade på en stund, jag var hemma på Edet några timmar också.

På kvällen fick hon lite ryckningar i kroppen igen, hon spydde också en del på kvällen. Hon har även spytt nu på morgonen.

Dagarna blir ganska lika så det finns inte så mycket att skriva om men jag kan ju berätta för er som inte sett det att insamlingen till Cancerfonden som Krisitn startat har passerat 30.000:-
Ett jättebelopp från Robban och Maria på Ellbo Åkeri som satte in 1000:- per anställd gjorde ju att insamlingen hamnade på helt nya höjder, tänk om pengarna från hennes insamling kunde göra skillnad för någon annan människa i framtiden.

Tack för alla kommentarer.

Jag var lite väl låg igår kväll och därför skrev jag inget då men ikväll försöker jag igen.Söndag 22/1

Kristin har haft en hel del besök idag igen, Theo och Mattias, Annelie och så mor och far, hon är hur pigg som helst när hon är vaken, vi har spelat en hel del Wordfeud och Angry Birds idag, allihopl, Theo spelar gärna AB på min Iphone, men han skjuter åt lite fel håll ibland.

Kristin fick ta medicin alldeles nyss mot kramperna och den verkar direkt men hon blir trött då så hon sover nog nu. Imorgon kommer Sandra hit.

Tack återigen för alla sms och kommentarer här på bloggen, vi är mycket tacksamma. Efter gårdagen som var ganska känslosam har jag lagt in Beas blogg som länk här i Edetbloggen, aretsmama heter den.

Nu väntar Sandra på att jag skall skriva färdigt så jag måste sluta nu.

Ha det så bra så hörs vi imorgon igen.


Lördag 21/1

God kväll alllihop, det är ingen större skillnad på Kristins status idag, det är som det varit dom senaste dagarna, hon är jättepigg mellan varven, sedan blir hon trött och måste vila. Idag var Sarah på besök och det piggar upp det ser jag, jag är hemma på Edet ikväll och jag pratade med Ann för en stund sedan och då sov hon igen.

Jag skulle lägga ut lite bilder från brölloppet idag tänkte jag men jag hittar inte sladdarna, typiskt mig eller hur, jag får försöka lägga ut dom imorgon istället.

Det har varit många kommentarer på Beas blogginlägg, alla tycker det var fruktansvärt bra skrivet, det märks att hon är journalist, man blir avundsjuk, jag läste några av hennes inlägg på hennes blogg och det var kul läsning, jag har lagt en länk till hennes blogg "aretsmama" ni ser den på mina länkar här på bloggen.

Ha en trevlig helg och grattis till Aki på 50 årsdagen imorgon.

Till alla er som smsar och mailar vill jag bara säga, tack allihop.

Fredag 20/1

Stora gratulationsdagen kan man säga, jättemånga gratulationer till giftemålet har det strömmat in idag via sms, det har varit lite folk och hälsat på också, först kom Anns chef med en stor blomma och kakor, senare på eftermiddagen kom min bror Toby, hans dotter Josefin och hennes Daniel, dom hade med sig bullar och kakor dom också. Tyvärr blir det så att för mycket uppståndelse tar på krafterna trots att det inte ser så ut. Hon har varit hur pigg som helst idag, bättre än på många dagar, men efter besöken får hon lite kramper men dom varar inte länge.

Idag kom också samtalet från Göteborg, som vi egentligen hade behövt i måndags, chefen för JK på Sahlgrenska pratade med oss via högtalartelefon och hon bekräftade bara vad vi redan visste, det var nog jag som tog det hårdast idag, Kristin och Ann fick ju samtalet här i Uddevalla i måndags som sagt och även om jag fått all information blir det så djävla definitivt när man hör det från den ultimata expertisen.

Hon var såpass bra idag så hon började planera för en tripp till Antikladan i Åsbräcka, pratade med sköterskorna om hon kunde få morfin i tablettform så hon skulle klara några timmars shopping, sköterskan skulle prata med doktorn, men det blir inget av förrän tidigast nästa helg i så fall.

Ann är hemma med Theo och jag är här på Uddevalla Sjukhus med Mattias, imorgon byter vi, Ann kommer hit och jag och Mattias åker hem.

Kristins insamlig via cancerfonden "Heaven is overrated" har närmat sig 16.000:- nu, Sandra, Annelie, Sarah och jag vet inte hur många andra har länkat vidare på Facebook och det har dragit igång insamlingen igen.

Vi hörs igen imorgon.

Torsdag 19/1 - Bröllopp på avdelning 14

Idag klockan 16.00 gifte sig Kristin och Mattias i uppehållsrummet här på avdelning 14 på Uddevalla Sjukhus, närvarande förutom brudparet var Theo, Ann och jag, vigselförrätare var före detta kommunalrådet Jan Gunnarsson.
Jag tog många bilder och kommer att lägga ut dom så fort jag kommer hem till Edet.

Kristin var under dagen väldigt pigg när hon var vaken, det låter konstig kanske men så var det, Mattias var och köpte ringar och när han kom tillbaka med dom så skickade Kristin iväg honom igen för det han kom med dög inte, hon ville ha en slät ring och Mattias hade köpt en med en sten i, det gick inte det. Hon hade vanliga kläder på sig och satt i sin rullstol under akten och hon var väldigt fin med en brudbukett i handen, Theo hade också en liten bukett som Kaija gjort men den fick Kristin hålla den också för Theo höll mest på med snacksen. Vi åt jordnötter, popcorn och jordnötsringar och till det drack vi saft med bubblor, senare på kvällen blev det pizza, Kristin var noga med att menyn blev rätt.

Robban och Seija kom och hälsade på senare på kvällen och dom hade med sig en bröllopspresent i form av en kaka (kärleksmums) med ett brudpar på toppen.

Allt detta som hänt under dagen med planering och bröllopp och besöken blev nog för mycket, när alla skulle åka hem, utom jag och Ann som stannar kvar, så fick hon några krampanfall, det ryckte i kroppen men inte alls på samma sätt som förra veckan utan mycket mindre, hon fick dock samma medicin som då och det lugnade ned sig direkt.

Vår lilla dotter är numera gift.

Hennes insamling till Cancerfonden "Heaven is overrated" nu överskridit 15 000:- kronor


Onsdag 18/1

Ingen förändring med Kristin, hon sover mycket och mår illa en hel del, jag är hemma på Edet ikväll, Mattias är hos Kristin och Ann har hand om Theo.

Sandra var och hälsade på idag, många kramar i uppehållsrummet blev det, man klarar sig ganska bra när man är själv men när det kommer personer som står oss så nära så blir det så ledsamt.

Jag vill återigen tacka alla er som smsar och kommenterar på bloggen, Jezzuz vad det känns må ni tro, vi älskar er allihop.

Heaven is overrated.


Tisdag 17/1

Tack alla ni som kommenterar här i bloggen och ni som smsar, det känns bra med allt stöd.

Idag är det egentligen samma förhållande som igår, hon sover och hon kräks, när hon är vaken är hon med och diskuterar som vanligt, jag tror hon sover räv ibland för hon lägger sig i när jag och Ann pratar och vi tror att hon sover.

Vi har flyttat till ett större rum idag som det får plats tre sängar i så nu blir det snarktävling inatt.

Vi hörs igen imorgon, god natt och sov gott.


Måndag 16/1

Klockan är över ett natten till tisdag och jag sitter i mitt nya rum på Uddevalla Sjukhus, jag fick låna relaxrummet, även kallat Spa rummet av sköterskorna, Ann ligger inne hos Kristin. Imorgon skall hon få flytta in i ett dubbelrum så att hela familjen kan vara här samtidigt.

Ann ringde mig efter att doktorn varit inne hos Kristin och talat om att han och läkarna i Göteborg på Jubileumskliniken diskuterat klart, det finns inget mer att göra, Kristin blev jätteledsen och tyckte sig komma ihåg att läkaren på Sahlgrenska pratat om ytterligare någon behandling som kunde göras, doktorn lovade att den kvinnliga läkaren från Göteborg ringer till Kristin imorgon tisdag, Ann sade när jag kom upp till Uddevalla att hon lugnat sig när läkaren och teamet gått ut ur rummet och då sade hon till Ann att "detta visste vi ju egentligen"

Så, mina vänner, nu vet ni hur läget är, jag vet att många vill komma och hälsa på men hon orkar inte hur mycket som helst, Robban och Seija var här ikväll en stund och det var riktigt roligt när Kristin väl vaknade, hon hjälpte Robban med hans nya telefon och hon var hur pigg och redig som helst, hon har en sjörövarlapp för ögat nu för då slipper hon att se dubbelt. Direkt dom åkt så fick hon vila igen och hon har sovit mycket. Det har hon gjort hela dagen för övrigt.
När jag kom upp vid 6 tiden ikväll så sov hon, vi satt och pratade i sällskapsrummet jag, Ann, Robban och Seija och så tittade vi in till henne med jämna mellanrum, när jag öppnade dörren vid halv åtta tiden slog hon upp ögonen och sade "hej, jag har fått en morfinpump, men jag har inte använt den ännu" dom hade hängt en pump som hon kunde trycka på om hon tyckte hon behövde lite lindring, hon använde den en gång under kvällen och då fungerade den inte, så kan det gå.


Tänk på Cancerfonden och krama varandra.Söndag 15/1

Ingen skillnad från igår, Kristin sover mycket eller rättare sagt hon ligger och blundar, hon missar inget om man säger något, hon sov hela natten och det gjorde jag också, hon tar medicin mot huvudvärken och illamåendet hela tiden.

Theo var och hälsade på idag igen och vi kollar på tecknad film och äter kakor (inte jag naturligtvis) vi går och köper glass i kiosken också, ett par tre glassar kan det lätt bli en söndag som idag.

Ann är kvar i Uddevalla ikväll så jag hade med mig Theo till Trollhättan, han har ju haft problem med åksjuka men han fick en halv tablett mot åksjuka och det gick bra, nu tror jag att det mest beror på att vi sjöng hela vägen, vi gör om alla barnvisor, och mest jullåtar just nu, till mer Rock ´n Roll versioner, speciellt "Små Grodorna" som vi kört en längre tid, han skrattar så att kängorna faller av, inga problem med åksjuka då inte.

Imorgon skall ju läkarna prata ihop sig om fortsatt behandling, jag får återkomma om några dagar om vad som sker, vår lilla redheaded girl på kämpar för fullt.

Vi hörs imorgon igen.


Lördag 14/1

Natten till idag var lugn, hon sov från lite efter ett ungefär till klockan åtta på morgonen, hon såg dock en massa konstiga saker i rummet t.ex. folk som inte var där, hon drömde nog mycket och hon "pratade" med sin kusin Josefin klockan två. Hon blir inte rädd när hon förstår att hon ser fel utan ser det mer som komiskt, humöret är det inget fel på i stora drag, ibland blir hon lite frånvarande bara.

Det var också svårt för henne att se på TV på fredagskvällen, hon såg ju dubbelt allting och då är det inte lätt att följa med i På spåret.

Idag har det varit bra tills nu när vi åt middag, efter det började hon må dåligt lite grann.
Ann, Theo och Annelie var här ett par timmar och då var hon pigg som tur var, jag passade på att åka hem till Edet och byta lite kläder och duscha. Brorsan får ta hand om Egge. Jag skall alltså ligga här inatt också, det hade varit rätt avkopplande om man inte behövt oroa sig för Kristin, man ligger och läser och ser på TV och går till kiosken.´

Nu skall jag vara lite besvärlig ett tag, varför är det så dålig mat på sjukhusen, det är fanimej fiskgratäng varannan dag, jag gillar inte fisk och potatismos normalt sett, inte Kristin heller, och här är maten oftast kall på kvällen, nu till middag åt jag korv och mos (Edetmat) och Kristin åt Risgrynsgröt, det var vad som bjöds idag, man fick skynda sig att äta medan
det var ljummet, man kan ju inte klaga heller för dom är ju så snälla alla som jobbar här, det är ju säkert inte deras fel att maten inte håller värmen. Jag menar att när vi har årsfest och Peter och Marianne står för maten, inte fan gör dom den halv sex utan säkert många timmar innan, den är alltid varm, det måste vara utrustningen som är skillnaden. Vi får börja samla in pengar så att Landstingen kan köpa in värmeskåp.

OK, tänk på Cancerfonden och krama varandra.


Fredagen den 13/1

Dagens inlägg blir kort som igår.

Kristins tillstånd är bättre än igår, hon pratar och är medveten om vad som händer, så var inte fallet igår, nu vet vi också att hon hade problem med synen, läkaren berättade när han fick svar från röntgen idag att det sitter små "knottror" på hjärnhinnan och dessa knottror trycker på olika nerver, bland annat då synnerven. Hon får därför kortison för att minska på trycket i hjärnan. En del av detta med synen finns kvar även idag, hon ser dubbelt ibland.

Vi vet nu att sjukdomen har tagit en ny vändning, eller kanske den väntade vändningen, och tagit över kroppen på ett nytt sätt.

Det finns inte så mycket att göra just nu mer än att hålla huvudverken borta så mycket det går, plus att hålla illamåendet borta också, läkaren skall på måndag ta kontakt med chefen för Onkologen på Sahlgrenska för att prata om hur dom skall gå vidare med behandlingen. Dom behandlingar som Kristin fått senaste året kan man max ta sex stycken och Kristin har nu fått fem, läkaren trodde att experterna i Göteborg kanske har ytterligare nån typ av behandling att sätta in eller en kombination av det hon fått hittils och något annat.

Inatt kommer jag att vara här och imorgon kommer Ann tillbaka med Theo och Mattias, Theo har idag lärt sig att om man springer mot dörren i änden av korridoren så öppnar den sig automatiskt, det är jättekul, igår blev han rädd när dörren öppnades av sig själv men man lär sig snabbt.

Ni får gärna ringa och prata men jag har problem med att prata (även med att skriva) men räkna med en daglig rapport här på bloggen.


Kort inlägg

Kristin ligger inne på Uddevalla sjukhus, hon har kräkts mycket efter att hon kom dit från Sahlgrenska, hon har även mycket ont i huvudet, Ann lämnar inte hennes sida och ringde mig klockan två på onsdag natt och bad mig komma dig, hon hade fått något som liknade epileptiska anfall, läkarna vet inte riktigt varför, dom gissar att det kan vara övertryck i hjärnan på grund av att blod eller vätska som inte rör sig som den skall, dom tror inte att metastaserna ökat men dom skall röntga henne på fredag förmiddag igen för att bli säkra.

Hon sov i tolv timmar från klockan fem i morse, när jag skulle köra hem Mattias och Theo i eftermiddag kräktes hon igen, vilket hon gjort mycket sedan senaste omgången i Göteborg, hon var inte kontaktbar under natten och dagen men ikväll hade hon pratat med Ann lite grann i alla fall.

I morgon åker jag dit igen och tar med mig grabbarna från Hjortmossen, Theo springer i korridoren och kastar sig på golvet och glíder fram på golvet som den värste Steven Gerrard, det är välbonat på golven i Uddevalla.

För övrigt blir det ingen spelning i Ljungskile den 5/2 för GO Band, nu är det Odd Fellowsgården i Trollhättan som gäller, troligen nån gång i mars.


Ha det så bra och tänk på Cancerfonden


The Fucking Kuk Cancer

Namnet på inlägget har jag hämtat från Little Miss Reds egen blogg där hon det senaste året använt sig av denna fras ganska många gånger, jag vill väl egentligen inte att min dotter skall använda fula ord men hon har nog all rätt till det faktiskt.

Just nu sitter jag på Uddevalla Lasarett och läser gamla blogginlägg jag gjort under åren, en del är allt rätt bra om jag får säga det själv, serien om Conny, den om mitt liv (60 years of Maximum R & B), By Request om Benny Söder, Gaismannen är död och så alla Rockresor naturligtvis, man blir riktigt nostalgisk när man läser dom.

Varför jag sitter här och läser beror på att dottern sover, hon har sovit nästan hela dagen, hon blev ju kvar ett par dagar längre på Sahlgrenska än vi räknat med och nu kommer hon att vara  här i Uddevalla några dagar också, huvudvärken vill inte släppa och hon kräks ofta, läkaren var här och berättade att röntgen från igår visade att metastaserna i huvudet återigen hade minskat, varför hon sover så mycket beror troligen på medicinen hon får mot illamåendet för den är lugnande också och då kan det bli så att man sover mer naturligtvis.
Doktorn skickade hit sjukgymnasten som masserade hennes nacke och fötter för att se om det kunde hjälpa mot huvudvärken.

Jag och Ann turas om att vara här så att någon är här hela tiden för det känns som om hon vill det, även om hon inte säger så mycket, det känns bara så djävla tråkigt att hon inte träffar Theo så ofta.

Nu måste jag sluta för när jag skriver såhär så bryter jag ihop.

Ikväll är det övning och Ann kommer hit och löser av så att jag kan få sjunga lite.

Det var åtta grader kallt i morse när jag åkte hit, nu verkar det som det är noll grader igen, bra då kanske det börjar regna, när man går ute i regnet så syns inte tårarna har ni tänkt på det.

Det blev ingen spelning på Villa Stranna säger Roffe A, däremot kommer GO Band att spela på Turisthotellet i Ljungskile den 5/2, så är planeringen i alla fall, och söder om Cape of Good Hope går Atlanten över i Indiska Oceanen som sedan sträcker sig till Cape Horn där det blir Stilla Havet, var det går över och blir Borydsjön vetefan.
Nu skall jag öva på den gamla polkan "Hemma på vår gård" fört jag har en känsla att den dyker upp snart på repertoaren.

Commitment is the daily victor over cynism eller vad var det han sa poeten från Illinois, tänk på Cancerfonden.


Incheckat på Sahlgrenska igen!

Nu har dotter lagts in för ytterligare en omgång cellgifter, jag och Ann har bestämt oss för att vara med så mycket det går så nu skall jag vara här i två dagar. Sedan vi var här sist har Kristin mått dåligt nästan hela tiden, hon har kräkts jättemycket och det är tydligen inte så konstigt med tanke på alla gifter hon får i sig.
Annars är allt sig likt här, favvisen Cathrine är lika söt och snäll som vanligt men "The Soup Nazi" verkar ha haft en bra jul för hon är också på gott humör nu, hon räknade pengarna i kaffekassan idag och när hon såg femtiolappen jag lagt i direkt när jag kom så sken hon upp som en sol. Att jag sen dricker upp hela pengen idag tänkte hon inte på.

Musikaliskt är det blandat, jag missar miniövningen idag med GO Band för jag skall ju vara här, ikväll är det hemma hos Roffe B för många kunde inte komma, Ronnede är i England bland annat. Men han hade ju givit oss en julklapp innan han åkte, en hemmabränd CD som heter "Songs not yet played by GO Band" en countryinspirerad (of course) skiva med en hel del bra låtar på som nog skulle passa, Dylans "If you gotta go,go now" och ett par som jag inte hört förut, "You´ll be home before dark" och, va fan hette den nu igen, jag har den i bilen med vill inte gå ut och kolla,den handlar om en kille som flyr stan och åker till typ Bahamas, han sitter med tårna i vattnet och röven i sanden och dricker kall öl (det är inte Tomas Ledin, jag lovar) den är också rätt bra, det finns några till.
Däremot spelar jag fortfarande ofta en del på den skiva han brände till oss i November, Elvislåtarna, jag spelar mest Burning Love naturligtvis för den skall GO Band snart börja med men även Brian Ferryversionen av "Are you Lonesome Tonight" och en släpig bluesig version av "Jailhouse Rock" som jag inte minns vem som sjunger.

På Spotify blir det mest "Beast of Burden" med Bette Midler just nu, även det beroende på kommande storspelningar, förresten allihop, den 10/3 spelar GO Band på Villa Stranna i Trollhättan, vi skall försöka få ihop en 80-100 personer, spela lite Rock´n Roll ihop med lite allsång.

Nyårsaftonen blev en lugn tillställning med matlagning ihop med Annika, Birgitta, Lisa och Jeanette, tre rätters där vi hjälptes åt att laga mat, Annika gjorde mest och jag stod för efterrätten.

Nu börjar dom blänga på mig här för jag har okuperat ett litet sällskapsrum och ställt upp min lap och mina phones, så nu måste jag sluta.

Roffe A tycker att jag blivit för snäll i mina inlägg, det kanske är så att även Fan blir religiös när han blir gammal, men hittar jag något att reta upp mig på (förutom cancer) så skall det nog kunna smälla lite igen, jag kan reta upp mig lite på dessa små människor som av ren avundsjuka pratar en massa skit, om både eget och om andra lag, oftast om andras, det vill inte mycket intelligens till för att se att det går åt helvete för en del pojkar som tror dom är män.
Den listar du aldrig ut Anders.

Så gott folk, håll ut, det kommer ett nytt inlägg inom en snar framtid och tänk på Cancerfonden.

RSS 2.0