Ingen bra rubrik i sikte

Två veckor efter Tysklandsresan och första lådan börjar ta slut, min vanliga leveerantör köper av mig istället och det var ju inte riktigt meningen.
På jobbet är det som vanlig, kanske lite rörigare än valigt när mina kompisar får till sig från chefen att det är rörigt på deras konto, han har tjatat på mig också men prioriteringen säger att jag skall sköta vanliga sysslor före städning av kontor.

Fotbollen har börjat med olika resultat, GAIS och Blvitt vinner stort och förlorar stort, samma varje år alltså, skit i det nu.

Theo var hemma hos mig på Påsk och han utvecklar sig till en riktigt bra kille, han sov  när vi körde Guitar Hero, jag var bättre än jag trodde faktiskt, men för mycket whiskey gör att man blir sämre så nästa gång blir det en vit helg, Edet varianten naturligtvis.

Min kamrat  och jag var på IKEA och köpte stora garderober, tunga och totalt värdelösa att få in mot väggen, 7 cm lutade rummet, vad gör man då?

Jag måste snart byta låtar i I-poden, snart är det sommar och jag måste lägga in mera The Who, Wilmer X och ännu mera Jason, jag har mailväxlat med Jason och det verkar inte som om dom kommer till Europa den närmaste tiden.


Just nu spelar jag The Eagles, GO band har en spelning i Trollhättan i slutet av April, Roffe sade att om du kommer får du vara med och sjunga andra stämman på Hotel California och jag tog naturligtvis fram skivan och började plugga, det visade sig att den tonart Eagles sjunger klarar jag inte, men jag märkte att det fanns en annan låt på "Hotel California" CDn  som var innihelvete bra, The Last  Resort heter den så just nu kör jag den fram och tillbaka i bilen,

Imorgon lördag spelar LEIF sin första seriematch för året i division 3, LEIF tipset är inne och jag kommer naturligtvis vara med i toppen i år igen, nu har jag inte tre rader som jag brukar utan har låtit Theo tippa en rad,min kamrat en och gjort en själv, det blir svårt för mig att stila i seger T-shirt om Theo vinner, han har storlek 90 centilong.

För övrigt är man ju som vanligt förbannad på alla företagschefer som sliter till sig stora bonusar och samtidigt varslar folk till höger och vänster, även i vårt lilla Edet Bruk är det så tydligen, 17 varslade och JA, NU SKALL VI FIXA DETTA,,  låter som om man peppar ett 12 års lag ungefär.

Håll ut friends, det går mot sommar och rätt var det är så finns det en koncert som är bra, tar semester sent för det är inget fotbolls VM, inget OS och då får Henning Penning ta tidig semester.

Tidigare har jag alltid hävdat att jag i mitt nästa liv skulle bli ett grässtrå på prärien in the Midwest, nu tror jag att jag skall bli Automationare/Elektiker på Edet  Bruk, det verkar vara mer bekvämt. Känn på den grabbar.


Ingen rockresa, men ändå

39 personer från Edet, Ström, Västerlanda och Hjärtum åkte till Burg för att inhandla påskgodiset. Alla kom hem igen med en buss fullastad med saker, överlass tror jag att det var trots att jag själv låg på exakt 120 kg.
Resan var givande på flera plan, jag inköpte allt jag föresatt mig, det var inte lika tröttsamt som jag trodde och det gick bättre att åka med alla Inlands Torpebor än vad som var väntat. Det blev inget fotbollsprat alls, kanske ligger dom lite lågt just nu.

Vi lyckades somna lite grann mellan Helsingör och Rödby, vi startade redan klockan 23.00 och var framme 07.00 .
När alla handlat klart var klockan 09.00 och vi påbörjade hemresan, efter Helsingborg somnade jag lite igen och när vi kom till Halmstad var jag pigg som en Duracellkanin, världens partaj i bussen och jag märkte inte att det tog en timma mellan Liseberg och Tingstadtunneln, vi fick hem allting i oskatt skick och när Egge kom hem klockan 19.00 gick det inte att väcka mig, jag sov till 10.00 på lördag morgon, det fanns andra som hade det värre, Kocken var på kalas, Kaj hittade inte 6 liter Gin, Bella hittade inte sin ryggsäck men allt kom tillrätta under veckan.

Nu har det gått en vecka och jag har fortfarande 22 liter kvar, jag skall strax börja sänka den siffran.

Imorgon är det kalas på Hamngatan 7, Egge fyllde 88 år igår och Josse fyller 36 i nästa vecka, presenter är inköpta, en lampa till Egge och 3h g9i 58oo Josse.
Brorsan, Daniel, Mattias och jag kommer att ytterligare sänka mina besparingar till minst 20 liter, Theo kommer inte att hjälpa till med det, han fyllde 6 månader igår och får vänte lite till. Vi var på Överby och handlade häromdagen och jag bar runt honom i affärerna och visade honom skillnade mellan spetsbehå och bygelbehå, han var inte så intresserad av stringtrosor ännu men det blir väl bättre.

Min kamrat har fått igång Tvn efter en veckas problem, man skall inte flytta det har jag alltid sagt, tyvärr har hon inte beställt Canal+ ännu men hon går säkert att övertala.

Royne saknar mina bloggar säger han, han har rätt i att det skrivs för sällan men jag har som vanligt fullt upp men räknar med att få mer tid över till bloggen i framtiden, snart börjar fotbollen och då kommer det ju lite sånt också.

Pär ville åka till Ulricehamn för att se på någon Rockgrupp ikv'äll men jag hade inte tid, kan man förresten åka på rockresa med en sådan tråkig person, jag vet inte.

Håll ut rockfans.

"Committment is the daily triumph of integrity over cynicism."  
(from an abandoned Catholic school blackboard in rural Illinois)

RSS 2.0