Våren som försvann!

Det regnar och regnar.

Det regnar hela tiden,  man kan inte sitta på sin altan och njuta av en god bok någon längre stund, det är lättare för dom som har inbyggda balkonger (kuvöser som det så populärt heter) men även där blir det kallt en vår som denna.

 

Det regnar så att till och med konstgräset blir för vått, många lag vill ha tider även nu i juni på konstgräset men vad skall vi göra, skicka våra ungdomar ut på naturgräset så att andra ungdomar från andra lag kan spela sina matcher där vi bedriver träning. Nä något är fel, jag tycker att vi bygger en konstgräsplan till, i Nygård eller i Lödöse för såhär kan vi inte ha det, det fungerade väl jättebra i vintras men nu när det varit den kallaste och våtaste Maj månad på 100 år och då krävs det minst en konstgräsplan till i Lilla Edets Kommun så att verksamheten kan bedrivas.

 

En konstgräsplan till betyder så mycket för ungdomsverksamheten i kommunen så det får nästan kosta vad det vill, eller hur ni som sitter på pengarna?

 

Fotboll.

Division 4 verkar vara jämnare i år, norra serien verkar vara sämre än södra där vi låg förra året, vi har lyckats över förväntan och  tagit så många fler poäng än vad experterna trodde, vi kan naturligtvis fortfarande hamna i botten men just nu ser det ljust ut, stryk i derbyt men dom är ju favoriter till seriesegern så det var ju inte så konstigt med en 0-2 förlust.

 

Musik.

Nu är det fullt kör i GO Band inför Edetfestivalen, som jag skrev för ett tag sedan så blir det lite nya grepp i år, en quis och ytterligare någon överraskning från bandets sida. Vi skall väl inte gå in för att knäcka Streaplers men vi skall ge dom något att överträffa. Det blir väl kanske så att vi bränner Bengts keyboard i slutet eller nåt sånt. Kanske kan Stikkan slå sönder nån gitarr mot högtalarna, vem vet, vi får se den 29 augusti.

 

Sommar.

Det kommer att gå fort i år, ingen vår och sommaren kommer som ett blixtnedslag (med ett blixtnedslag kanske) Mölle är inbokat vecka 30, Theo laddar för fullt, det blir skitkul, det kommer att bli en lång vaaarm sommar och den börjar nästa vecka och slutar inte förrän Edetfestivalens sista accord klingar ut (Stefan)


RSS 2.0