Årets Melodifestivaldiss

Ikväll skall jag se på Melodifestivalen, en av mina svenska favoritgrupper Melody Club skall vara med i detta hemska program, Lasse Stefanz är också med men då kan jag ju passa på att koka kaffe eller nåt sånt.

Jag tittade lite för två veckor sedan, det var nog reprisen för jag har oftast annat för mig på lördagkvällarna, eldar i spisen och läser nån bok. I alla fall råkade jag se två skådespelare hålla ett "polisförhör" med den artist som strax skulle göra sitt framträdande, vem har hittat på detta tro?  det skulle nog vara roligt var det meningen men den som skrev det manuset borde få sparken, helt värdelös människa, är det Christer Björkman själv kanske.

Hur kan över tre miljoner människor följa detta trams vecka efter vecka, det är väl bara Sverige som har dessa deltävlingar, fem försöksomgångar, en extra chans och sedan final.
Förr, när jag var ung, var det final direkt men nu skall man ha in så mycket pengar som möjligt och folk ringer så programmet fortsätter nog så länge pengarna rinner in.

Jag gör väl detta inlägg varje år har jag för mig och kommer att hålla på så länge jag kan skriva.

Igår missade jag Let´s Dance för jag var på After Work, nu tycker ni kanske att hur kan han se på den skiten, där får man väl också ringa in i flera omgångar så att det strömmar in pengar även till TV4, ja detta är helt rätt, däremot är det lättare att döma i en danstävling än en meloditävling, i musik är det smaken som är viktig, i dans finns det regler att följa och fyra domare som vet vad dom pratar om, dom skulle få avgöra det hela varje gång och skicka hem den som dom tycker är sämst, igår hörde jag att den som domarna gav högst poäng blev tvungen att dansa extradansen om vem som skulle åka ut mot den som domarna gav lägst poäng, det visar bara att tittarna inte har en susning, men det är väl så att Håkan röstar på Jessica, Marie röstar på Frank, Sandra röstar
på Chile och ingen röstar på mig.

David Hellenius är Sveriges roligaste programledare och det är därför jag tittar.

Glöm inte att skänka pengar till Cancerfonden.  Nu kan man även gå in på LEIFs hemsida och länka därifrån till insamlingen.

Gamla grejer

Överskriften är till för att få uppmärksamhet från Royne, nu handlar det om en massa andra grejer.

Det går åt helvete i norra Afrika, det kommer att bli krig.

Det går åt helvete med damfotbollen i Lilla Edet för avundsjukan är större än barnens bästa, kör ihop fyrtioåringarna med fjortonårngarna så blir det säkert bra. Detta är ett föräldraproblem egentligen.
Tänk lite nu, LEIF har sedan 1990 haft en stor verksamhet på flicksidan, dom har äntligen sedan ett par
år tillbaka haft ett damlag i seriespel, Inlands tjejer kom, nu kommer Hjärtums tjejer, för alla inser att det bara finns utrymme för ett lag i centrum, LNIK har ju ett lag och det är ju bra att södra delen av kommunen är representerade på damsidan, men kommunens största klubb, med den största ungdomsverksamheten på flicksidan, inte ens dom klara av att tappa fjortånåringar till en nystart av Göta BKs Damlag, eller vad som sägs, en farmarklubb tilll LNIK, det är OK att starta farmarklubbsverksamhet men dra inte i småtjejer som inte fattar vad som händer. Föräldrar, stå upp.

Det går säkert åt helvete med mer saker men nu får det räcka.

Det går bra med dotterns Melanom verkar det som, operation den 1/3 är inplanerad.

Kristin har startat en insamling till Cancerfonden, läs härunder hur man gör. 

SMS:a BESEGRA 4699 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 4699 Johan Ek

Hon har redan eftr fyra timmar fått in över 1000 kronor till Cancerfonden så kör hårt fans.

Nästa Rock ´n Roll grej blir nog Fatboy/Jerry Williams på Scandinavium i mars, sen har jag hört att Jason spelar på Sweden Rock Festival i sommar, Närkis watch out.

RSS 2.0