Höstmörkret sänker sig.

Nu är allt det fina vädret vi haft under sommaren slut, det regnar varje dag och Ove Vaktmästare kan inte klippa gräset, han klagar hela tiden.
Jag tycker vi haft en fin sommar med bad både i Borydsjön (en gång) och i havet, nä visst nä, det var i en landbassäng bredvid havet, det gillas nog inte.  Det var där Theo lärde sig hoppa från kanten.
 
Jag fick höra att vissa inom Kristins släkt tatuerat sig, jag blev avundsjuk och skall nu göra en själv om jag vågar, jag skall titta på Robbans först. Helt klart fräckt att komma på det först, jag fattar inte att det inte var jag bara.
 
Jag var ju ganska deppig när det gått ett halvt år sedan Kristin lämnade oss, jag hade glömt att det var sex månader den 8 augusti, jag hade inte drömt något om henne på länge men när känslorna rördes upp så kom det en rysare, här får ni den, ingen har hört den förut.
Jag drömde att jag skulle hämta henne vid högskolan i Trollhättan, hon läste ju där till lärare, jag gick in i lokalerna och mötte henne och vi hade sällskap ut genom dörren, hon var inte sjuk i denna dröm, hon gick själv och hon var på bra humör, när vi gick ut genom dörren hälsade hon glatt på dom som stod ute och rökade, jag frågade henne: Känner du dom, rökarna, hon svarade:  Jag har börjat själv, två gånger. Jag frågade: Varför då? och hon svarade: Jag orkar inte mer. Hon ville påskynda allting genom att börja röka, Jesus, logiska Kristin eller hur. 
 
Nä nu får jag skärpa mig,övning idag, Bengan Hjort hämtar mig om en stund, det skall bli kul att höra om turnén till Holland och så får det väl bli lite nya låtar nu då, jag har en jag skall försöka få in.
 
Fotbollsmässigt går det inget vidare, A-laget har förlorat en hel rad matcher den senaste månaden, IFK Åmål på lördag och en poäng där så vinner dom serien och vi slipper kvala, jag skall nog spela kryss på Nordic Bet tror jag.
Tänk på Cancerfonden och på att commitment is the only way to get integrety to win over cynism.
 
 
 
 

En tung dag.

Avslut är aldrig roliga, idag har jag gjort ett till.

Sandras inlägg till Kristin på facebook får mig helt ur balans, men det gör inget Sandris.

Idag fick jag bouppteckningen på beg.byrån, imorgon skall vi gå igenom allt igen.

Men till lördag skall vi ha ettårskalas för Elmer, vi skall ha det på Hamngatan så att Egge kan vara med, nästa onsdag skall han in och undersöka ögonen, samma dag skall han röntgas i höften, för säkerhets skull.

Och glöm för allt i världen inte att skänka pengar till Cancerfonden.

Bilder från Edetfestivalen


Edetfestivalen 2012

Då var festivalen över för denna gång, G.O. Bands spelning startade klockan sju, lite folk som vanligt i början men rätt mycket folk i slutet. Spelningen som sådan gick väl bra, folk kom fram efteråt och gratulerade till en fin insats, jag är däremot kluven till publikens insats.
 
Ett problem är att det för långt från där vi stod och till borden, man får inte igång folk när det inte blir närkontakt, vi stod väl 20 meter från närmaste bord, vill man klappa igång publiken måste man vara närmare, jag hittade väl tre personer som ville sjunga när jag kom fram med mikrofonen. En av dom är med varje år och jag blir lika glad var gång jag ser henne, bra jobbat Suzzy.
 
Det är alltid roligt att träffa gamla kompisar, t.ex Flebas, Åke, MagnetMona och många andra som man inte träffar var dag.
 
Nu i efterhand, efter att ha varit där på lördag och lyssnat på Combo Abzint, vet jag att ljudet var för lågt, folk säger att det hördes dåligt bort mot baren när vi spelade och det gjorde det på lördag med oc.kså
 
Det kändes också som om det var mindre folk i tältet både på fredag och lördag än vad det brukar vara, det kan ju bero på den något höga inträdesavgiften och dom vrålhöga priserna på öl och vin, folk sitter väl hemma så länge dom kan och drar i sig sprit.
 
På lördag var det som vanligt vatten/öl utdelning i trädgården på Hamngatan under Edet Runt, Lisa, Jeanette, Håkan och jag som vanligt men i år kom Ann och Theo och var med en stund, dom skulle till Backamo och se på traktorer på eftermiddagen. Även Edet Runt verkar ha tappat deltagare verkar det som.
 
Det blev lite tärningsspel också innan vi gick fram och käkade i tältet, Håkan två vinster och jag två, tjejerna var helt under isen.
 
Jag kommer att lägga ut lite bilder här imorgon så ni som inte var där kan se hur bandet såg ut.

RSS 2.0