En strålande jul och en liten Rockresa.

Troligen är det större chans för en jordbävning som ger 7,4 på Richterskalan än att det blir snö på jul, det har varit minus 5 grader en hel vecka och inte ett snömoln på hela tiden.

Efter att ha fått dom julklappar jag önskade mig, ett förkläde, en massa glas och en tröja får man väl säga att man är nöjd, förresten var det utan snö ändå den vitaste julen i mannaminne, jag körde hem från Steröd på julafton och det är rekord.

Följde med Svensson och såg på bandy på Annandagen, en märklig sport där man åker skridskor jättefort och vänder om hem igen så fort det kommer någon och försöker stoppa en, Gripen spelade extremt på detta sätt, det är troligen en taktik man använder när man är nederlagstippad, det blev 5-5 efter att Vänersborg kvitterat på övertid, där flög den femtiolappen, jag har dock aldrig sett Gripen förlora, uppe i fem matcher nu, på fem år.

Efter bandyn gick jag till Stålverket och tittade på ett rockband, jag tror dom var från Vänersborg men är inte säker, tre unga killar med klassisk rockbesättning, Gitarr, Trummor och Bas, dom spelade lite Jimi, någon svår Beatles och det var väl inte sådär bra så jag gick hem, tänkte att det är bäst jag går innan den knubbiga damen i femtioårsåldern hittar mig igen.
Det var bättre jag stannat hos Svennis och Carren och druckit mer Whiskey men då hade det ju inte blivit någon vitare jul direkt.

Jag och Kristin körde barnvagnen runt slussarna på lördag förmiddag i det fina vädret, Trolhättan är rätt vackert faktiskt !!

Nu är det snart nyår, läste i tidningen att en elektriker från bruket önskade inför nästa år att Sverigen skulle få en tungviktsvärldsmästare i boxning, där kom liknelsen med Richterskalan till användningen igän, fast 7, 8 denna gång, fat chans till det, nu skall jag skriva några saker som har ungefär samma chans som det han önskade.
Fred mellan Palestinierna  och Israel, inga nyårsraketer på Kronogården, LEIF vinner division 3, nä förresten det är mycket större chans till det.

Julshopping och Rockresa

När man skall julshoppa bör man veta vart man skall åka och vad man skall köpa, aldrig ändra sig vad som än händer,
jag var med några kamrater från Byggavdelningen till Tyskland för att shoppa lite julgodis, jag hade bestämt att vi skulle åka til Burgh för där visste jag i vilken affär min favoritgodis fanns, man åker 50 mil och så vill Stig i Smörja inte åka 5 kilometer till, det räcker med Pråmen, där finns det alla sorter, jag var skeptisk men sade OK, finns inte Lauders där så åker vi vidare.
Nu fanns det Lauders, en ny sort som jag aldrig sett förut, Lauders Queen Mary, jag tänkte att det går nog bra, men den  smakade inte lika bra som min vanliga favorit, ändra aldrig på något som är bestämt.
Resan tog 19 timmar och chauffören vi hade körde som en gudinna, refuger på fel sida kunde det dock bli ibland.

Veckan efter var Annika och jag på en Rockresa till Göteborg, Clabbe, Liverpool och The Hittils, vilka rockare tänker ni nu men faktum är att alla överraskade, mest Clabbe faktiskt, han gjorde en avdelning akustiskt ihop med Liverpool som var fantastiskt bra och ihop med Hittils (Mike Watson m.fl.) gjordes ett Kinksmedley som var kanon.
Det är rätt roligt att se gamle Little Mike fortfarande vara lika seriös med sin musik som han alltid varit.

Sedan har det varit julhandling, jag köper alltid allting i sista minuten men denna gång var jag ute i god tid och handlade allting den 20 december, jag har blivit mycket bättre på att planera verkar det som.

Inga andra nyheter just nu.

God Jul allihop, alla Ruffhäxor och alla andra tomtar.

Theo, den nya supermodellen

Jag och Annika passade Theo häromveckan, hans föräldrar hade ju klagat på att han var så gnyig på nätterna och Annika som inte är rädd för nånting svarade direkt ja när föräldrarna ville vara lediga för att spela Guitar Hero en lördagkväll.
Vi hämtade honom vid sextiden på lördag och lämnade honom vid tretiden på söndag, under detta dygn (nästan) bajade han endast en gång (jag torkade) och han hade två korta perioder då man fick bära honom och sjunga lite för honom, resten skrattade eller sov han.

Vi gick återigen runt hela Edet och han sov hela tiden, sedan sov han i vagnen i lägenheten i flera timmar, jag blev orolig att han kanske blivit sjuk för han gnydde ju inte någonting men Annika lugnade mig genom att säga "han är ju bara 7 veckor och då sover dom väl så mycket"  OK, tänkte jag, säkert är det så men han kunde väl vara lite mer vaken när han är nere på Edet.

Som sagt, det var väl inget svårt att passa honom.

Jag lägger in en bild på honom som han ser ut när han vaken och tränar inför sin karriär som supermodell.RSS 2.0