Mera drömmar.

Nu var det ett tag sedan jag drömde om henne men i förrgår natt hände det igen, drömmar är ju väldigt sällan lätta att komma ihåg men när det gäller Kristin så verkar det som om dom hänger kvar efter man vaknat.
Mellan Trollhättan och Lilla Edet, ungefär vid Lindvedens byggvaruhus låg det i drömmen ett hem där sjuka kan vila upp sig. Bredvid sjukhemmet låg en sjö.
 
När jag kommer fram till sjön möter jag min släkting Lenah som skall sjösätta sin stora båt där, sjön är ungefär i samma storlek som Borydsjön och båten ett stort schabrak, jag frågade henne om inte båten är för stor för just denna sjö men hon skulle bara skölja av den lite sade hon.
 
När jag kom fram till sjukhemmet var där massor av folk, jag kände ingen, det var inte folk som bodde där utan enbart folk som skulle hälsa på Kristin som inte var där men som skulle komma lite senare. Där fanns mängder med leksaker, stora plåtleksaker som båtar och helikoptrar som man kunde dra upp, jag lekte mest med en u-båt, halva lokalen var under vatten så jag skruvade upp den där u-båten och körde på folks ben hela tiden.
 
Till slut kom Kristin, i en bil som var blå och vit som en polisbil, hon var på strålande humör och gick runt och skrattade och pratade med alla, jag gick fram till henne och sade kom hit och ge pappa en kram, då slog hon bara ut med armen och sade, nej, inga kramar, men hon var på gott humör hela tiden.
 
Det var en mycket ljusare dröm än den jag hade för några månader sedan, den förra var mer melankoliskt tror jag, i den senaste drömmen var det skratt och skoj hela tiden. Ja så kan det gå till i drömmarnas värld.
 
På fredag denna vecka hadePo hon fyllt 32 år. Heaven is overrated har jag hört. Tänk på Cancerfonden.

Heaven is overrated

När Robban tatuerade sin version av "Heaven is overrated" blev jag först stum, varför kom jag inte på det först, men sedan var det bara att följa med i hans initiativ och göra en egen version, Robban har sin på axeln och jag min på vänster underarm, kolla här får ni se.

Whiskyprovning med mera.

För att lätta upp stämmningen lite i höstmörkret ordnade jag en resa till Göteborg för styrelse och ledare där vi skulle gå på whiskeyprovning på restaurant Incontro som ligger i Gothia Towers vid Svenska Mässan.
Vid tog gamla 600an från busstatiionen och hade med oss två flaskor bubblig färdkost som vi fått av Skoftebyn för att vi hjälpte dom upp i 3:an för några år sedan, dom gick att dricka fortfarande.
 
Sedan började en vandring genom Göteborg, först O´Learys vid Centralen, sedan Rose & Crown på Avenyn, därefer whiskeyprovning på Incontro, denna tog nästan två timmar så det blev ju lugnt med alkoholen, den godaste whiskyn var däremot 60% så lite rus blev det ju. Jag gissade som vanligt fel på varifrån dom olika sorterna kom ifrån.
Sedan gick vi tillbaka mot avenyn, käkade hickorykryddade ribs på Hard Rock Café, sedan hade Jonas beställt tid på bowlingbanorna på tredje våning, utan att fråga mig först, jag var ju ändå reseledare, OK tänkte jag, nu skall jag visa dom hur man spelar bowling, vad tror ni det var för banor, det var riktiga klot, halva banan var riktig sedan var det en barriär där klotet försvann och resten av banan var digital, jag har aldrig sett någon sådan tidigare och därför tog det ju mig lång tid att anpassa mig, mina flesta priser i bowling härstammar från tiden när Piren SK hade ett lag med i korpbowlingen i Lilla Edet, det var ju på 70 talet så lite rostig var man ju, men i den andra serien kom jag in i det, täckte dom sju första rutorna och sedan tog tiden slut, Fröken kassörskan var bäst i den första serien, jag menar, vadå? ingen kan ju spela bowling på sådana banor, töntbanor.
 
Efter bowlingen (där Jonas försökte få oss dåliga genom att köpa in en hel bricka med Fernet Branca, vem dricker sådant?) gick vi till Dubliners men där var fullsatt så vi gick vidare till Centralen, in på O´Learys igen, en och en halv timma kvar till bussen skulle gå, så det blev Irish, öl, popcorn och så lite av Anders pommes som han inte ville ha (hur kunde han vara hungrig så snart efter ribsen)
Jonas lämnade sin hamburgare halväten (han åt inga ribs) och gick på toaletten och försvann, han ringde 20 minuter senare och undrade var vi var, kvar på O´Learys sade jag, han hade gått till busshållplatsen, lämnade kvar maten halväten, hans jacka hängde kvar på stolen, men han brukar ju glömma kläder, eller få med sig fel kläder hem.
 
Jag hade ställt upp lite whiskey i klubblokalen för jag tänkte att vi skulle avsluta med en Irish där när vi kom hem men ingen var intresserad för klockan var 00.45, så jag gick hem och satte mig i soffan, hällde upp en whiskey och somnade gott, vaknade klockann 05.00 och gick på toa, då kom dom hickorykryddade ribsen upp igen, tillsammans med popcornen och Anders pommes, sedan mådde jag bra och sov till klockan 11 på söndag förmiddag.
 
Det var väl ett litet roligt inlägg i alla fall, ha det bra folks och tänk på Cancerfonden och att det snart är jul.

RSS 2.0