Men, va i helvete, Edetfestivalen 2013

Jag har aldrig blivit så överraskad, ligger och vilar efter lördagens övningar på gräsmattan, vi var 11 man i trädgården, många som drack vatten och ingen drack öl av löparna, vi var i tältet och åt en jättegod gratäng, utom Håkan som åt en torr hamburgare, haha.
 
Jag och Håkan gick och bytte proppar på Lengroths på vägen hem, Dante kom och hälsade på, Janne Svarts ch t sprang i Finland, det blev lite öl under eftermiddagen som ni förstår.
 
Jag lägger mig och vilar lite och klockan sex skall kompisarna komma och förfesta inför lördagkvällen, somnar kanske 20 minuter sedan ringer det på dörren, flera gånger, det är väl Håkan tänker jag, ropar, ja ja jag kommer, utanför står Simon Jonsson från Lions Club Lilla Edet, jag ser ut som ett frågetecken, han säger, du har blivit utvald av Lions Club till att få deras ungdomsstipendium, du och Bengt Lennart Mellqvist från Inland har gjort så mycket för ungdomsfotbollen i Lila Edet så vi tyckte det passade att en från Inlands IF och en från LEIF skulle få detta pris.
 
Tack så mycket Lions.
 
Fredagskvällens spelning i tältet gick kanonbra, bättre ljud än någonsin (tack Stefan Lexberg) och publiken var verkligen med, jag hoppas alla var nöjda med GO Band denna kväll, bilder kommer senare hoppas jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det snart dags!

 

Nu är det snart dags för Edetfestivalen årgång 2013.

Så här kommer det att se ut på fredag, förutom toapapperet.

Klockan 19.00 nu på fredag går GO Band igång med blandad spellista som innehåller låtar av Canned Heat, Beatles och naturligtvis en hel del Creedence och Status Quo. En del överraskningar blir det också.

Det blir inget regn förrän på lördag eftermiddag och det kommer att vara 15 grader på fredagkvällen så det blir kortärmat, kom i tid för att få bra platser nära scenen.

 

 

 
 
 
 
 
 

                       


Semesterblogg 4 text.

Semesterblogg 4

Text till bilderna här under.

Bilderna är blandade på grund av, ja det vete fan, dom lägger sig lite som dom vill, dom är uppladdade i ordning i alla fall.

Det finns bilder från en minigolftävling i Höganäs som jag vann, Theo kom trea trots ett innovativt spel, vilket ni kan se på bilderna.

 

På bilderna från bassängen ser ni hur han kör runt på en liten tjej från Torslanda, det är samma tjej som sitter på bassängkanten med honom men då är hon påklädd i en grön onepiece. Hon fick till och med låna hans krabbspö han sprang runt med i bassängen och låtsades fiska krabbor, Han var otroligt duktig på att skaffa kompisar med sina vattenleksaker, lånade ut badringen som såg ut som en krabba (och som tyvärr gick sönder) jag tror alla barnen i bassängen lånade den vid något tillfälle, hans lilla plastbåt var också populär, tyvärr ramlade jag ur den och skadade armbågen allvarligt.

 

På hemvägen stoppade vi till vid Varbergs Fästning, tyvärr var kulknappen som dödade Karl Xll inte kvar i utställningen (ombyggnad) men Bockstensmannens skelett och kläder finns till beskådande för er som är historiskt intresserade.

Det finns också ett par bilder som Mattias tagit, en väderkvarn och en solnedgång, väldigt fina bilder.

 

Det är en grej jag måste berätta om när vi var i Mölle, Theo flinar, knackar mig på magen och frågar om jag har en bäbis i den. Nej säger jag, jag är ju kille som du och pappa, vi kan inte ha bäbisar i magen. Nä säger Theo, det kan bara mammor, min mamma hade mig i magen, sedan blev hon tjock och sedan fick hon jätte ont i magen, varför fick hon det? För en gångs skull i livet svarade jag ”jag vet inte” sedan fick jag sitta på altanen med solglasögonen på en lång stund för att tårarna skulle sluta rinna. Jag klarar inte att tänka på det utan att det blir så. Tänk på Cancerfonden är ni snälla.

 

Nu är det slut på semesterbloggandet och vi övergår direkt till verkligheten. Om mindre än två veckor är Edetfestivalen igång, GO Band kommer som vanligt att starta spelningen klockan 19.00, det är inte riktigt samma upplägg, några överraskande nyheter har dom med, det kommer att bli roligt, kom i tid, tältet är något mindre i år och det kommer att bli trängre runt dansgolvet där GO kommer att stå. Det gör ju inget om avståndet mellan bandet och publiken blir mindre. Två övningar kvar sedan är det allvar.

 

Vi hörs om någon vecka.

 


Semesterblogg 4, bilder.

 
 
 
 
 

Semesterblogg 3, bilderna överst idag.

 
 
 
Det blir lite bilder idag, fina hus i Mölle och lite bilder på när Theo badar i den lilla bassängen här vid anläggningen.
 
Igår var vi vid den stora bassängen vid havet och Theo badade oavbrutet i tre timmar, han är ingen badkruka precis, han använde sina badleksaker, båten och badringskrabban, till att skaffa sig vänner, det var mycket jagande av andra ungar, tyvärr har jag inga bilder på detta.
 
På kvällen när Theo hade lagt sig hittade jag tillbaka till ett spel på datorn som jag trodde gått förlorat för alltid när jag slängde min gamla Apple dator. Mattias visade mig att MacBrickout fortfarande existerar, nu lite mer avancerat men i det stora hela väldigt lika, jag spelade detta spel mycket på 90 talet och jag är fanimej lika grym ännu, nu blir det väl VM i kväll igen, jag har rekordet i stugan men Mattias är ju alltid farlig i TV spel.
 
Efter inlägget om Rockresan i förrgår fick jag fler besökare än någonsin, förutom februari 2012 då förstås, varför det blev så många vet jag inte men kanske det spred sig till Rockstars hemsida i Helsingborg och då blev det ju många nya besökare naturligtvis.

Semesterblogg del 1- Rockresa (eller backtävling) i Mölle

Det finns coverband och så finns det coverband, det stod klart för mig i lördags när jag kom hit för ytterligare en semester i Mölle, jag gick ned till hamnen för att ta en öl på eftermiddagen och hamnade hos "Systrarna på Piren" ett ställe jag brukar vara på när jag är här. Jag fick se att det skulle vara ett band där på kvällen och fick för mig att jag skulle gå dit och kolla.
 
Klockan tio gick jag ned för den låååånga backen från SCA stugorna ned till Hamnen och när jag närmade mig hörde jag att dom spelade ungefär samma låtar som GO Band, det kunde ju vara kul att jämföra lite tänkte jag, men det var inte så roligt, detta band som i den här tappningen kallar sig Rockstars var i det närmaste proffs.
Om ni går in på Snakeskin musical Production så kommer ni att hitta att det finns tre olika concept dom använder sig av, Rockstars som spelar covers på 60-70 och lite 80 tals låtar. Snakeskin  Cowboys som spelar country och en trubadurtrio som heter DojDojs.
 
Låtvalet var alltså väldigt likt GO med lite instoppade ABBA, Eurytmics och Thin Lizzy, annars var det Fogerty, Eagles och Beatles,
Musikerna var fruktansvärt bra, både basisten och gitarristen sjöng lead på några låtar var och tjejen som sjöng var kanonbra.
I slutet av spelningen hoppade en äldre man in och sjöng några låtar, jag har inte lyckats få fram hans namn men han var nog en lokal celebritet, han kunde sjunga 60 tals låtar som Cadillac och gjorde det riktigt bra.
Jag fick telefonnummret till gitarristen Lasse Wendel men lyckades inte få tag i honom, jag hade skrivit lite otycligt, kan inte förstå varför, till slut fick jag använda mig av Google och det lyckades.
 
Kolla in följande adress:www.snakeskinmusic.com/ROCKSTARS.html
 
Det var en riktigt trevlig kväll, träffade ett par från Halmstad som jag också fick telefonnumret till men inte lyckats få kontakt med, trevliga var dom i alla fall.
 
Sedan till det här med backtävling, det är en djävla backe när man skall hem igen på natten, kom väl hem vid halv två och stupade i säng, vaknade på morgonen med skjortan och en strumpa fortfarande på.
 
Tänk på i dessa soliga tider, smörja barnen noga.
 
 

Semesterblogg 2. Bilderna ligger överst.

ver
 
 
 
 
 

Ja det blev ju fel naturligtvis, bilderna skulle ju komma efter texten.
 
Semesterblogg två, var är ettan, jag var ju på en riktig rockfest på lördagen men jag har inte fått tag i gitarristen ännu och får vänta med del ett tills efter det.
 
Dag två ägnades åt att åka till Arild, ett ställe som ligger på norra sidan av Kullen, det är lite som Torekov, mycket vackra gamla hus och gårdar, en kyrka som är många hundra år gammal, när jag gick in i den öppnade sig en av bänkdörrarna av sig själv, antingen ville nån att jag skulle sätta mig där en stund eller också väger jag så mycket att det blev sättningar i kyrkan.
Arild är ju känt för att ickekonstnären Lars Vilk har byggt en träskapelse som ju borde brännas på grund av sin fulhet, men det skall vi inte lägga ned tid på för detta skrev jag ju om för två tre år sedan när jag var och tittade på den, hoppas den inte brinner medan jag är i Skåne för då har ju polisen redan en misstänkt.
 
Andra delen av söndagen badade jag i havet, det var nog 22 grader, men det fanns även rödmaneter så det blev ett kort dopp.
 
Jag hör av mig så fort jag fått tag i han som spelar gitarr i Bobcats.
 
 
 
 
 

RSS 2.0