Nu är det dags, Edetfestivalen 2014

 
I morgon fredag klockan 19.00 drar vi igång i tältet, nu hoppas jag banne mig att alla kommer dit i tid, det blir ett djävla drag om jag känner kompisarna rätt.
 
Här skall ni få se lite av vad som väntar!
 

 

Semesterblogg 2014

Semesterblogg 2014.

Nu har jag varit i Mölle igen, denna gång åkte pojkarna från Hjortmossen med hit och åkte tåg i förrgår tillbaka till Trollhättan, det blev några timmar i poolen vid stranden för Theo som hade med sig en stor uppblåsbar val. Ni kan se på bilderna här under.

Tyvärr kan jag inte visa dessa bilder, dom är på ett usbminne som Mattias har, det får bli senare

 

Tre dagar vid poolen och en i Helsingör tar på krafterna, jag sov till tolv igår morse men sedan tog jag mig ut för lite promenader, först i Arild som är en mycket vacker lite by och sedan i Krapperups Slotts trädgård där jag tog lite bilder som jag använder i min semestertävling på facebook. Jag tror Plåtjocke vinner i år igen.

 

Vi har spelat Mora Träsk hela tiden i bilen, nu kan Theo alla texterna, varenda låt, tydligen kan han flera språk också för han sjunger en Yohiolåt på japanska, efter Yohios uppträdande under Fallens Dagar berättade han för mormor att han skall bli Rocksångare när han blir stor och kock och trädgårdsmästare, det är inga dåliga jobb.

 

Nu är det banne mig bara två veckor kvar till Edetfestivalen, ingen övning för mig denna vecka men på tisdag blir det tydligen en omgång i Hjärtumsgården, jag börjar bli lite nervös eftersom det är så ovanligt det jag skall göra i år, det kommer ju att märkas om jag gör fel, det är inte som att springa runt med mikrofon och försöka få folk att sjunga, jag får vara helkoncentrerad. Det kommer nog att finnas en del damer där som blir besvikna när dom inte får sjunga i miken men vi har ju Me and Julio där folk får komma upp och deltaga med lite sång och skrammel.

 

 Nu skall jag börja packa lite.  Vi hörs folks.

 


En kort Rockresa och lite annat.

 En kort Rockresa och lite annat.

 

Rockresan gick till Trollhättan, Ulf Lundell spelade under Fallens Dagar på torget inför cirka flera tusen åskådare, gratis inträde och Uffe hade tappat rösten, nu säger många att han inte har någon röst från början men det är fel, alla kan sjunga, mer eller mindre bra, men Uffe är duktig tycker jag, han är förresten född samma månad och år som Bruce och mig själv.

 

Tyvärr blev det tjat om politik i eftersnacket, men om man känner till Lundell så vet man att han har sina åsikter klara och dom stämmer inte överens med Sverigedemokraterna den saken är klar, dom lade ju upp en reklamfilm härom året och i den använde dom Lundells ”Öppna Landskap” och det gjorde dom ju inte ostraffat, det blev väl rättegång tror jag men dom fick allt plocka bort låten.

 

Sedan tycker inte jag att man skall stå och vifta med politiska flaggor i publiken som sossarna gjorde.

 

Theo var och såg på Yohio på samma scen kvällen innan, han satt och diggade på Robbans axlar och berättade för Mormor på hemvägen att han skulle bli Rocksångare, Kock och Trädgårdsmästare när han blir stor, den trippeln kan man ju hoppas på.

 

 

Sommartider är det ju verkligen nu, nätter på över 20 grader och dagar på över 30, det är OK, sova kan man göra på vintern, jag har stora problem att sova i den nya lägenheten, jag är ju van med en jämn tempratur på 20 grader året runt i källaren på Hamngatan.

 

Borydsjön är så varm att det inte går att svalka sig i den, 24 grader på 1,5 meters djup, 28 vid ytan, Jesus!

 

Fotbollen går strax in på höstomgången och vi börjar med ett rykande hett derby mot Göta, vi har ju revanch att utkräva sedan i våras. Göta satsar ju på att komma på kvalplats och vi på att hänga kvar så favoritskapet kommer ju att ligga på dom, men det är som sagt bara en lek.

 

Utvisning av invandrare/flyktingar som varit här i över nio år verkar väl vara lite väl hårt, vi har en spelare som riskerar utvisning tillsammans med sin mamma, sin bror och sin syster, systern som dessutom är född i Sverige skall alltså utvisas till ett land där hon aldrig varit, ett land som just nu mördar folk på gatorna, hugger huvudena av dom och spikar upp dom på pålar. Detta gjordes också i norra Europa förr men det var på medeltiden, alltså för en 800 år sedan, även då var det religionerna som stod i centrum för avrättningarna, inte så överraskande.

 

När man sätter allt i sitt perspektiv så är ett derby mot Göta inte något större problem om man jämför med familjen Majeeds problem kom inte och tro något annat, vi har gjort namninsamlingar för familjen, både på Boströms och på Facebook, på onsdag blir det en manifestation utanför Migrationsverket i Göteborg, vi hoppas att så många som möjligt kommer dit.

 

 

Commitment and integrity is everything.

 

Snart är det Edetfestivalen, övning pågår.

Se bilder här under.

.

 

 

 


RSS 2.0