Semesterblogg 1- Nemesis

Jag skulle kunna kalla inlägget för Kulturblogg istället för semesterblogg, idag har jag nämligen varit riktigt kulturell, först tog jag mig efter en lång vandring genom skogarna på Kullens naturreservat ned till ett så kallat konstverk som kallas Nimis,som konsverk betraktat hamnar det i klassen under "Techno" som tidigare stod i Lilla Edets centrum och som just nu ligger nedpackat på grund av byggnation!!!!

Konstnärinnan som gjorde Techno är av en helt annan kaliber än Lars Vilks som gjort Nimis, namnet borde istället vara Nemesis tycker jag för det var anskrämligt, vägen dit var för det första svår att hitta, besvärligt att gå för det var brant nedför, stenar och rötter att gå på, totalt livsfarligt. Lars Vilks byggde nog "konstverket" på detta ställe så att inte så många skulle se skiten. För övrigt är ju Vilks mest känd för att han gjorde nidteckningarna på Muhammed och är därför under hot från Islamisterna.

Efter den utflykten åkte jag till Krapperups slott där det finns en konsthall och där dom just nu har en utställning av tre konstnärer, Anja Notini måleri, Anna Zaar skulptur och Dag Notini foto, speciellt fotgrafierna inponerade, det hade varit något för brorsan och dottern att se, man kan göra konst med kamera också.

Varje morgon när det är lite dåligt väder ägnar jag mig åt min nya hobby,,,,, Angry Birds, jag är på tredje banans femte nivå, det skulle Marbergskan veta, jag går nog om henne när som helst.

Idag har jag bara tagit en liten promenad ner till hamnen och tittat på båtar för det blev en sen kväll igår hos grannen Bratt med familj, jag kan nu allt om världsomsegling, blåvitt och framförallt Glenn Hysen.

Imorgon skall jag åka hemåt, hör här, jag skall svänga in till Ullared, jag tror det knappt själv.

Nytt inlägg kommer nästa vecka.

Och som poeten från Illinois säger

"Committment is the daily triumph of integrity over cynicism."

Något att tänka på i dessa dagar av hat.
Äntligen klart

Nu är det bestämt att jag skall sluta arbeta den 31/8 Facket och företaget skrev på igår och i nästa vecka nån gång kommer det upp till beslut i huvudstyrelsen.
Om någon tror att jag tycker det är roligt och bra så tror ni fel, jag vill helst arbeta, har man varit igång sedan juni 1964 så är det svårt att sluta. Nya arbetstillfällen har redan dykt upp och minst två skall jag hålla på med. Nog om detta på en stund.

Kristin har blivit cellgiftsbehandlad i benet för andra gången och hon har ont i foten just nu, plus att hon mått illa nästan hela tiden efter operationen, igår tog dom stygnen på det arbete dom gjorde på hennes hand.

Övningarna har börjat inför Edetfestivfalen, nya låtar repas in nästan varje vecka, jag har till och med påverkat Roffe A lite om vad dom skall spela. Det blir kanon som vanligt, mer info om detta längre fram i augusti.

Nu skall jag ha semester och jag kommer säkert att semesterblogga med min Laptop/Iphone4, jag sticker till Mölle imorgon lördag, Svensson kommer på måndag, tisdag blir det Tyskland och på fredag Ullared, ja ni läste rätt, jag skall för första gången i livet åka dit, på eget initiativ faktiskt.

Jag skall ju bara ha två veckor semester denna gång, jag är ju så snäll så jag lovade att bara ta två veckor om jag fick gå hem den sista augusti, min chef gick med på detta och mina sista tre och en halv vecka på Haegers blir väl till att lära upp Tollgert, Martinsson och dom andra. Kul jobb.

Vi hörs mer senare i veckan och tänk på Cancerfonden och som Kristin brukar säga "Heaven is overrated"
Djävla förbannade cancer.

Så brukar min dotter Kristin skriva i sin blogg, jag skulle önska att ni gick in där och läser vad hon skriver,

http://littlemissred.blogspot.com/

Gå gärna in på hennes insamling "Heaven is overrated" och hjälp till, den har just passerat 10.000 kronor.
Idag har hon åkt in till Sahlgrenska igen för att göra en ny cellgiftsbehandling i högerbenet.

För övrigt kan jag berätta att jag slutar min anställning på Edet Bruk den 1/12 jag behöver inte arbeta längre än till 1/9 för jag skall prova på ett nytt jobb, that´s life folks, avtalspension från december, så gammal är jag, det trodde ni fan inte va?

Jag som trodde jag skulle göra som min far och farbror, jobba till 70 ungefär, men va fan, det kommer jag att göra också men inte där jag trodde.

Love you all, nästan.


RSS 2.0