Hösten 2017 o.s.v.

Höst 2017 o.s.v.

Det har varit en lång höst och vinter och det enda värt att skriva om är GO Bands tre spelningar under hösten, i september på Hjärtums IS jubileum, i november på Västra Tunhems Bygdegårdsförening  och i december hos Friluftsfrämjandet i Ljungskile på deras jubileum.

I Hjärtumsgården var det packat med folk, Hjärtumsborna hade ett jädra hålligång hela kvällen, mycket dans och vi gjorde en av våra bästa spelningar någonsin, detta enligt övriga i bandet, själv var jag nöjd med min insats, denna gång lyckades vi verkligen med alltning, även ”Er sista minut”

 

I Västra Tunhem, där vi spelat tidigare,  för två år sedan, blev det inte lika lyckat, när vi ställt upp alltning och ljudcheckat var allt frid och fröjd och vi kände oss i toppform, speciellt efter den lyckade spelningen i Hjärtum.

Är folk började troppa in blev jag allvarligt orolig, det var kryckor och rollatorer och det var som om pensionärsföreningen hyrt lokalen, jag sade till dom andra att det här kommer inte att funka och mycket riktigt, Stickan sjöng Green River och efter den sade jag något i micken, då ställer sig en man upp och skriker ”vi är inte döva, ÄNNU. Det slutade i alla fall med att vi körde utan högtalare mot publiken, bara med våra medhörningar.

Bandet var nog lika bra som i Hjärtum men det var inte publiken.

 

I Ljungskile slogs nog rekordet, Friluftsfrämjandet i Ljungskile firade 40 års jubileum, jag hade nog lite farhågor här också,  publiken var blandad men även här klagade folk på ljudet så vi fick göra som i Tunhem, använda endast medhörning.

Men det rekord som slogs var i det få antal låtar vi spelade, för det första var det väldigt mycket gratulationer och tacktal så vi fick minska ned antalet låtar, dessutom när vi hade ett set kvar att spela så var det bara fem personer kvar, han som arrangerade festen med fru, ett par till plus Sten-Åkes fru, ytterligare två personer var där men dom tillhörde personalen. Resten hade gått

Vi var hemma och bilen urlastad minst en och en halv timma tidigare än planerat.

 

Men nu laddar vi för ”Våryran 2018” återigen i Hjärtumsgården och med busstransport från Trollhättan och Lilla Edet, vi har lite nya grejer på gång som vi inte spelat ute förut, det blir säkert jätteroligt, för två år sedan när vi hade Våryran i Hjärtum kom det ca 80 personer.

 

Jag skall inte skriva mer just nu för vi skall ha ett möte här på Ekaråsen, men jag lovar att det inte skall dröja länge innan nästa inlägg

Vi hörs folks.


RSS 2.0