En Bloggares ansvar!

Lokalt.

När man skriver om sig själv i sin blogg så kan man ju alltid skarva lite och lägga till och dra ifrån så att läsandet blir mer intressant för läsekretsen, det är när man skriver om andra som det kan bli farlilgt, om bloggaren till exempel lämnar en låt oss säga ett förhållande till en annan part, då är det viktigt att man inte pratar skit om den tidigare partnern.

 

Man kan till exempel inte skriva att jag skall krossa den tidigare partnern om vi råkar mötas igen på någon gata, då blir det ett hot och det skall man passa sig för när man är bloggare.

Men det är klart det finns olika sorters bloggare, dom som skriver om sig själva men inte kan vare sig kommatera eller använda stora bokstäver när det är lämpligt.

 

Distrikt.

En annan bloggare jag läst lite av på den senaste tiden är den som skriver nån form av fotbollsblogg i Trollhättan. Han skriver ju bra inget snack om det, men, han har ju ingen koll på om det han skriver är rätt eller fel, när han lyssnar på sina informatörer måste han inte då källgranska informationen och inte tro på allt man hör, speciellt om man gör det i en tidning där det borde vara texter som är opartiska.

 

Riket.

 Patrik Ekwall, en lysande skribent i sina krönikor i Expressen, men värdelös som programledare i ett Fotbollskanalen som halkat ljusår efter Viasats program, hans bisittare är bara stela i sina finkläder (inte tjejen som är naturlig) och armlänkar, nu har han också gett sig på Zlatan och hans reklamkontrakt med Dressman, han får kritisera Zlatan bäst han vill, men första gången han gör det handlar det om Dressmans dåliga kvalitet, Zlatan kommer aldrig att bära några Dressmankläder enligt Ekwall, DET GÖR INTE DRESSMANS ÄGARE HELLER, SÅ VADÅ?

 

Grejen är den att vad Ekwall gör när han klankar ned på Dressman är att han retar på sig det svenska folket (och Norska kan jag tänka mig) Alla kan inte som Ekwall gå in och köpa lyxkostymer hur som helst, jag har handlat mycket på Dressman genom åren och kvalitén är det inget fel på det kan jag lova. Men det är klart att hade jag haft dom pengarna att jag kunde gå in och köpa vad jag ville och när jag ville, inte fan hade jag köpt en armlänk som Lundh har, fy fan va fult.

Det var allt för den här gången, inget märkvärdigt men ha det så bra, hoppas jag inte retat upp någon på grund av dåligt förarbete.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Nisse

En fråga När är nästa tidningsinsamlingen?

Svar: Tisdag nästa vecka.
Krister

2015-01-31 @ 11:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0