Årets sista inlägg

Det är ungefär 4320 minuter kvar i år och dessa minuter kommer jag att vara glad hela tiden, kanske jag lämnar dom 320 minuterna till att vara ledsen men resterande 4000 kommer jag att vara glad.
Vad beror då detta på, jo, efter allt strul under hösten med fotbollen så fick vi en glad och positiv avslutning på året. Vi vann mellandagscupen i Trollhättan, genom att besegra Skoftebyn i kvarten, Syrianska i semi och TFK i finalen.
Att vi vann gruppspelet på Annandagen säger sig självt, eller gör det inte det?
 
Var det så att vi kanske inte var tippade att ens gå till kvarten, hade inte konkurrenterna stärkt upp sina lag och vi själva tappat en del spelare som säkert hade startat om dom varit kvar hos oss, säkert är det så men hade vi vunnit om dom varit kvar, kanske, men inte säkert. Dom yngre spelarna vi släppte fram tog verkligen för sig, Felix Johansson och Nerkes Berisa gjorde båda mål mot Syrianska i semi, Syrianska som kanske spelade den finaste fotbollen (förlåt Futsal heter det) under turneringen, dom hade den bästa målvakten men vi vann ändå mot dom med 4-1.
Erik Wärmé som är ny lagkapten i Edet FK fick pris som matchens lirare i semin mot Syrianska, Mike fick samma pris i kvarten mot Skoftebyn och vem fick priset i finalen, jo Almedin Besic´ hör ni vad jag säger, Medi var finalens lirare, helt rätt.
Mike kom dessutom med i All Star Team som en av backarna, det var ju ingen överraskning direkt, han har ju uppmärksammats tidigare i höst.
Jag kanske skulle dra namnen på dom som spelade i helgen, Emil Bengtsson, Mikael Bengtsson, Niklas Fredriksson, Joakim Berg, Felix Johansson, Nerkes Berisa, Almedin Besic´, Sven Erik Wärmé, Tom Christiansen, Sebastian Arvidsson och Marcus Olsson. Edets Hjältar.
 
När man tappar så många spelare på en gång som vi gjorde under Svarta November då gäller det att det är moral i dom som är kvar och det visade dom under Mellandagscupen att det fanns moral i massor, det nya Edet under ledning av Kapten Erik kommer att bli ett lika svårslaget lag som tidigare säsonger, vi har tappat en del kvalitet men vi har vunnit i lagmoral, det är jag övertygad om.
Sedan skall man inte dra för stora växlar på den här Kalle Anka fotbollen som kallas Futsal, det är långt ifrån riktig fotboll, vi kan få problem i trean i år igen, men vi kommer att kämpa det kan ni ger er fan på.
 
Nu blir det väl en årskrönika men det får vänta tills dom 4000 glada minuterna är slut.
 

Kommentarer
Postat av: Makis

Gillar dig Lellis

2012-12-28 @ 18:30:29
Postat av: Toni

Nog för att det blev seger även i Trettondagscupen, men snart har det gått 31 680 minuter sedan du skrev ett nytt inlägg:)

2013-01-19 @ 09:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0