Fredagen den trettonde?

Är det någon som vet varför det skall vara otur idag, idag läste jag att det beror på att Jesus dog en fredag, nja, låter inte rätt, andra säger att det beror på andra saker men nu skall ni få reda på varför.

Fredagen 13/10 1307 beslöt Philip IV av Frankrike och påven Clemens V. att Tempelherreorden skulle utraderas, mest beroende på att kungen var skyldig Tempelherrarna en massa pengar.

Ett bra sätt att bli av med skulder var ju naturligtvis att se till så att dom man var skyldig pengar blev kallade tjuvar och pedofiler, genom ett avtal mellan Philip och Clemens bestämdes det att alla Tempelriddare skulle omhändertas och likvideras.

Läs gärna Robyn Youngs böcker i detta ämne.

För er andra som inte är historiskt intresserade kan jag bara meddela att imorgon lördag spelar Edet FK sin första seriematch, borta mot Göteborgs FF, på Majvallen, where ever that is. Jag har fått en vägbeskrivning och fan om den inte stämmer.

So folks, Life is Life, na na na na na, Life is Life.

Thank´s for the support.


Kommentarer
Postat av: Sandris

Eller som vi sjöng på den gamla goda tiden;



Leif is life... Na na na na na Leif is life!



Puss på dig

2012-04-13 @ 22:42:06
Postat av: Torben

jag kan bara säga att det var en jävla tur att vi inte spelade idag för Jocke hade glömt sina värmebyxor och Sölta fick bensinstopp på väg till Ljungskile där vi tränade ikväll

2012-04-13 @ 23:02:25
Postat av: Krister

Haha Sandris, det har du rätt i, men i morgon kommer Torbens gäng att skita fullständigt i Life is Life, för då är dom fulladade med bensin. Och värmebyxor.

2012-04-13 @ 23:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0