Breivik med mera.

Sitter och tittar på Debatt i TV 1, håller för en gång skull med Silberski, ge inte idioten en chans att tala om sina ideologier, han vill bara ha Copy Cats, det finns flera idioter som honom själv, han vet att om han får prata fritt så kommer det någon annan och tar vid. Nä lyckta dörrar och sedan en inspärrning för alltid.

Norge gjorde ju en rätt smart sak efter WW2 då dom ändrade grundlagen och införde dödsstraff, för att sedan, efter att ha arkebuserat Quisling, ändra lagen igen till att inte ha dödsstraff, något sådant hade varit det bästa i det här fallet.

Nu pratar dom om damer som använder sig av botox och bröstinplantat, ok, bröstinplantat är väl snyggt kanske men att spruta in botox i läppar och andra ställen i ansiktet gör att dom ser så konstiga ut, dom fattar inte att vanligt folk tycker det ser så onaturligt ut att det blir skrattretande. Men det är ju upp till var och en.

Idag har jag kört en sten till stenhuggeriet, snart kommer den att ligga vid Kristins grav.

På lördag spelar Edet FK sin första hemmamatch klockan tre, det blir säkert mycket folk och det blir en del underhållning, bland annat i paus när jag kommer att leda en straffsparkstävling för Oldboys, Tony Tala, Fodor och AP från LEIF kommer att tävla ihop med några andra för Inland, vi kommer att möta ett gäng från Lödöse/Nygård.

Vi hörs igen nästa vecka folks.

Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt Krister! Din blogg innehåller inte bara dagsfärska fakta utan man får även en historielektion! mkt uppskattat! Mer sånt :)

2012-04-22 @ 09:44:18
Postat av: Krister

Detär det som är meningen med bloggen, utbilda folk så dom blir lika bra som mig, haha.

2012-04-22 @ 11:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0