Semesterbloggen

Jag kommer att småblogga lite grann under semestern tror jag, hittar jag något Internetcafe eller likande i Mölle eller i Rom så blir det nog lite i alla fall.

Den senaste tiden har varit helt fylld med arbete och fotbollsarbete, igår jobbade jag fram till 18.00 och när jag vaknade i morse kom jag på att jag glömt en del grejer så jag fick åka ned till bruket och göra färdigt, nu är jag färdig för semester.

A-laget tappade 2 poäng onödigt i slutet av matchen mot Holmalund igår, huvudlöst spel gav ett baklängesmål i sista minuten av ordinarie speltid, varför blir ett lag som skapat en massa chanser så fruktansvärt fegt när man tar ledningen att man inte vågar spela som före målet kom.
Igår när vi leder med 1-0, vi får en hörna och dårarna slår en kort, går ut till hörnflaggan och försöker få tiden att gå, 5 minuter kvar, har ni hört så djävla dumt, små lätta moln som går att blåsa omkull, hade det varit Berra med en halv minut kvar då hade jag förstått det, men 40 kilos småpojkar, fem ninuter kvar, hoppas tränaren skällde ut dom efteråt, slänga bort målchanser är slarvigt, nej det är dumt.

Idag har jag match med B-laget mot Skoftebyn, det enda lag som varit bättre än oss under vårsäsongen, direkt efter sticker jag till Mölle by the sea, Svennis kommer också ned ett par dagar, min kamrat skall jobba (hemma) halvsemester då eller?

Det blir Tyskland på måndag, är det någon som vill ha nåt så bara ring, två lådor öl och två lådor Lauders och semestern är räddad, lite Breezer också kanske.
Springsteen på fredag så att musiksinnet får sitt, Gaismannen skall inte med, skitkonserter i den storleken är inget att ha tycker han, han har ju sett Stones cirka 8 gånger i Göteborg men det var väl på Trägårn´ antagligen, jag såg Stones i Scandinavium i början av 70 talet, då dom var bra och det kan inte Gaismannen smälta.

Brorsan kommer hem från Kanada idag, undrar om han köpt någon cowboyhatt, han har ju jobbat extra som dräng på en bondgård, eller ranch som det heter på Kanadensiska.

Vi hörs framåt veckan my little readers.

KWi, hälsa Henning att han skall sluta klaga.


Fotboll Midsommar och regn.

Nu får jag skärpa mig, inte bloggat på länge, jag hör till och med kompisar som undrar vad jag gör, nu när jag är övertygad om att Flebas läser också så måste jag ju hålla igång.

Först och främst, Sverige åkte ur EM med dunder och brak, fega lagkaptener är ett stort bekymmer, jag är övertygad om att min kompis Tony Rafa gjort ett bättre jobb som matchledare än dom två vi haft hittils i landslaget, nu måste dom väl ändå bort.

För det andra, LEIF fick stryk av Holmalund igår, shit happens men dom var bra, ingen skam att förlora borta mot dom, en av deras ledare blir mer och mer lik sin pappa Johan.

För det tredje, vi skall fira midsommar i Sverige idag, jag får köra förra årets kamplåt Det Regnar och Regnar idag igen, jag minns inte vad jag gjorde förra året, Jocke G berättade att jag var på Ekaråsen men jag har inget minne av det, nu skall jag, en kamrat och Egge äta strax, vad håller jag på med, vem fan är intresserad av detta, nä jag får hitta på något mer intressant att skriva om.

Det dyker inte upp något just nu så jag får ta en paus.

Nu har jag vaknat efter midsommarfesten, den gick som väntat, ingen kunde ta mig i Singstar men Kiosktanten slog mig i Final Countdown med 200 poäng, min mikrofon var inte inkopplad den första minuten.

Jag återkommer med ett mer inspirerat inlägg snart.

Zlatan eller inte.

Det verkar vara många som inte gillar sveriges just nu hetaste fotbollsspelare, Essa på jobbet for ut i en lång harang om att den där Zlatan han är inget att ha, han gjorde ju mål sade jag, det var han inte värd sade Essa men Sverige var bra.

Det är kanske så att när man är en individualist som tänker mycket eller helst på sig själv så sätter man igång känslor hos andra människor, han är ju ingen lagspelare direkt och när man säger saker som "Spanien spelar som Spanien, Sverige som Sverige och Zlatan spelar som Zlatan gör" då är man nog lite egenkär kan man säga, pratar om sig själv i tredje person gjorde väl bara dom gamla kungarna, ja inte fotbollskungarna utan dom riktiga kungarna.

Ungdomarna jag umgås med i B-laget på Edet, älskar förstås sin Zlatan men man kan även där hitta skillnader, för invandrarbarnen är han en gud men för övriga är han bara en jättebra fotbollsspelare, han har ju visat att det går att komma långt även om man är från slumområden, nu har vi ju inga slumområdet på Edet som tur är, så vi skapar nog inga Zlatans heller, det närmaste vi kommer är våran Medi som älskar Zlatan men kommer från ett område med enbart folk från övre meddelklass.

Jag är mycket upprörd idag och var även igår sedan jag mottog ett mail från min chef där hon berättar att SCA slutar köpa insamlingstidningar från idrottsföreningar, jag kommer att ha ett längre mail snart där jag kommer att prata miljöbovar.

Helgens bravader

Omläggning av bloggplattformen har gjort att det inte blivit något bloggat på ett tag, nu är jag igång igen.

Efter en arbetsvecka som var bara fyra dagar med stenhårt arbete kom en långhelg som inte gick av för hackor, kortspel och Singstar i två dagar, sedan spöade LEIF upp Stenungsund på bortaplan, vi har lärt oss att spela på bra planer också nu, efter matchen fort hem för dusch och ombyte och sedan iväg till Ahlafors, Berra och Pinnen fyllde båda 35 år och hade ställt till med jättekalas, dom hade tankat i Tyskland så kvällen blev rörig, lärde Kents Nina att dansa dubbelsteg, stod i baren i slutet när bartendrarna åkt iväg till fotbolls EM, tog fel på vitt vin och vodka ur box så vissa tjejer blev nog rätt arga.

Som ni förstår har jag ingen aning om när jag kom hem, taxi säger min kamrat så det får jag väl lita på, upp på söndag morgon klockan 11 för att klippa Ekaråsen, körde den både längs och tvärs och den såg ut som den vore jättebra, Svarta Molnet kritade efteråt och tjejerna vann med 3-1

Var helt slut efteråt och orkade inte ens se på fotboll på TV.

Ikväll möter Sverige Grekland, Gaismannen kommer hem till mig för att titta, jag tar sovmorgon och börjar klockan 9 imorgon, Gaismannen blir nog hemma resten av veckan.

RSS 2.0