Andra behandlingen!

Andra behandlingen!

Cancern!

Nu har jag varit på min andra behandling med Imunterapi, efter första behandlingen hade jag inga symptom på biverkningar men efter behandlingen i måndags fick jag på tisdagskvällen ont i kroppen, det kanske inte var biverkning, vad vet jag, idag är jag som vanligt igen, vi får väl se ikväll.

När jag satt i stolen och fick droppet pratade jag med en kille som satt i stolen bredvid, han var på sin tolfte behandling och han hade haft svåra biverkningar efter en fyra fem gånger, ont i kroppen så han inte kunde gå!!! Det låter inget vidare men som sagt alla får väl olika biverkningar.

 

Fotbollen.

Vi är som vanligt ojämna och kommer väl att hamna på femte plats, oavgjort mot SK Mjörn där vi fick en onödig straff emot oss i 94:e minuten.

Min kusin Leif Lexberg som var kanslist/vaktmästare här på Ekaråsen för en 25 år sedan gick bort i går morse, tråkigt, han blev 84 år.

 

Musiken.

SinGOalla Boys övar för fullt inför spelningen i Trollhättan nästa lördag, endast 60 tals låtar är det beställt från gruppen Ladies Circle som firar 60 år, vi hade ju en hel del från 60 talet på repertoaren redan innan men en del nytt fick vi repa in.

Tyvärr har vår organist Bengt Hjort gått bort i cancer, han var sjuk i två år innan the fucking kukcancern tog honom.

 

Övrigt.

Det finns mycket övrigt att skriva om, framförallt dessa skjutningar och bomber och bränder, hur kan det bli så i ett land som Sverige, det är klart att vi varit naiva i vårt sätt att hantera problemen med invandring och utanförskap, politikerna pratar bara runt runt runt och inget blir gjort, varje ny regering skall ta tag i problemen men vad gör dom?

Vid alla upplopp som varit och det har kastats sten mot blåljusen så har väl ingen blivit gripen, GW sade en gång i TV att sätt in insatsstyrkan och ta dom men det hjälper nog inte heller för dom släpps ju direkt.

Sedan är det ju inte bättre på fotbollsmatcher där fansen (är det det förresten) kastar bengaler och annat, hur kan dom komma in med skiten när det är visitationer enligt klubbarna.

Jag säger som poeten från Illinois!

Have a nice day and kom ihåg att Integritet och engagemang är det enda som vinner över dumhet och intolerans.

 

 


RSS 2.0