2023 sommar fortsättning

2023, Sommar, fortsättning.

Cancer

Nu har jag fått min första omgång dropp på Sahlgrenska i Göteborg, det heter ”Imunterapi” och imunförsvaret skall boostas till att angripa cancercellerna som finns i kroppen, minst sex gånger under hösten/vintern skall jag få detta.

11/8 tog jag bort ytterligare en knöl på låret, det blev en sex sju stygn som skall klippas bort nu på fredag. Det finns ytterligare en längre upp mot ljumsken men det skall dom inte operera bort utan där skall imunförsvaret gå in och arbeta!

Det roliga är att jag känner mig alldeles fullständigt frisk, dom har varnat för en fyra fem olika biverkningar som kan dyka upp, man behöver ju inte få alla som tur är. Sköterskan sade att det kan komma efter ett par dagar, så vi får väl se imorgon.

 

 

Fotbollen.

Stryk mot Sjuntorp med 1-4 efter en egentligen jämn match, nu har vi ett annat topplag, Halvorstorp på fredag, det blir tufft igen.

 

Musiken.

Eventuellt har vi en spelning i Trollhättan den 30/9 men det är inte helt spikat ännu, sedan kanske biverkningarna gör att man måste springa på toaletten mellan låtarna.

 

Ha det bra allihop.

 


2023, vår och sommar!

2023, vår och sommar!

 

Vi börjar med det roliga, Musiken, Singoalla Boys har haft en spelning i år och det var sista fredagen i juli, vi var på Örns Camping för andra gången. Denna gång fick vi stå uppe på ett berg medan publiken satt längs bergskanterna, det såg rätt häftigt ut faktiskt. Ta sig upp på berget med alla förstärkare och högtalare var inte enkelt men vi fick hjälp av en traktor som tur var!

Spelningen gick bra, vi spelade väl ett 30 tal låtar och vi hade även i år med ett Quis som inte var alltför svårt men det finns alltid frågor som är lite kluriga för allmänheten, så enbart fem lappar hade alla rätt så utslagsfrågan blev avgörande.

 

Fotbollen.

Vi ligger fyra inför höststarten men hela tio poäng från kvalplats, vi avslutade våren med fyra vinster dom fem sista matcherna, endast mot Syrianska blev det en förlust. Det blir till att spela femman nästa år också verkar det som!

Totalt sett för Edet FK ser det bra ut, vi har 15 ungdomslag i seriespel, plus då två herrseniorlag, utöver det har vi tre grupper som inte spelar seriespel utan bara sammandrag. Det finns ytterligare en grupp som håller till i Fuxernahallen på lördag förmiddag under vinterhalvåret dom är mellan 2 och 4 år.

För att hålla i gång allt detta har vi över 50 ledare i klubben.

Edet FK har i år fått förmånen att driva Slottscaféet i slottsparken, det har blivit en fantastisk succé, det enda problemet är att jag fastnar i broöppning varje gång jag kör över glass och dricka.

 

Cancer.

Jag har under våren opererat mig på två ställen för cancer, ett märke vid höger tinning och på ett ställe på vänster lår. Nu har det dykt upp ytterligare ställen på låret som skall tas bort.

Jag skall få en behandling på Sahlgrenska, Immunterapi heter det och det innebär att man boostar immunförsvaret så att det skall ta hand om cancercellerna. Det är rätt invecklat. Men först skall dom två grejerna på låret tas bort, det sker nästa fredag 11/8 på Uddevalla Sjukhus.

Tyvärr blev jag tvungen att boka av en andra resa till Mölle i sommar, vi skulle åkt den 13:e.

Jag skall försöka hålla er informerade om vad som händer.

 


RSS 2.0