Snart semester

2306

Fotbollen!

Vi ligger som vanligt på femte plats !! när nio omgångar är spelade, blandat bra och dåliga resultat som vi ju brukar, men vi är ett höstlag som vanligt hoppas vi!

Musiken!

Vi har inte haft några spelningar hittills i år med SingoAlla Boys men nu har vi fått en på Örns Camping sista helgen i juli, vår trummis som vi hämtade från Nolgänget inför Stinas bröllop i höstas hänger fortfarande kvar så vi är tre man på både Singoallas och Imagine Yesterday som Nolgänget heter.

 

The Fucking Kukcancer.

Som ni vet gick Kristin bort 2012 i cancerformen Malingt Melanom

Nu har jag själv tagit bort ett par fläckar från huden som läkarna tyckte såg otrevliga ut, efter detta har jag varit på ytterligare ett ultraljud vid Röntgenavdelningen på NÄL, resultatet skickas till Hudavdelningen i Uddevalla som sedan kallar in mig för redovisning av resultatet.

Jag är ju inte den som går omkring och oroar mig I onödan, den dagen den sorgen tanker jag men det känns ju inte så kul ändå!

 

Semester.

Nu åker jag och Theo till Mölle på lördag, kompisen som skulle åka med blev tvungen att tacka nej på grund av operation, vi får väl klara oss själva som vi gjort förut om åren.

Det får bli dopp i badhuset och fika på Krapperupps Slottscafé som vanligt, lite kultur blir det också, jag tänkte mig Beredskapsmuseet utanför Höganäs i år, Danmarksresa blir det också, jag kommer att doppa mig I havet också men det gör nog inte Theo.

 

För övrigt.

Idioterna fortsätter att ha världen I sitt grepp, bade lokalt I Sverige där det skjuts för fullt, inte bara i storstäderna  och ute I Europa där fullskaligt krig hållit på I över ett år. EU och USA bojkottar men många andra länder hjälper Ryssarna med bland annat vapen.

Det kommer att ta lång tid innan detta är över.

 

See you friends, Commitment and Intergrity .

 


RSS 2.0