2021

2021

Del 1 Coronan.

Nu har vi hållit på i snart två år med att hålla avstånd och det ser ut att fortsätta, myndigheterna har släppt på mycket av restriktionerna efter sommaren och hösten men nu ser det ut som om det vänder igen, idag kom det nya bestämmelser angående antal folk på restauranger och evenemang, om man inte har covidpass förstås, och det borde ju alla kloka människor ha naturligtvis, dom som inte vaccinerar sig och som inte har medicinska skäl till att inte göra det borde skämmas.

Man har hört så många personer prata om hur giftigt vaccinet är, men dom som tror det lyssnar väl bara på konspirationsmänniskor och inte på läkare och andra experter.

 

Del 2 Fotbollen.

Under två säsonger har vi bara spelat halva serien på grund av ovanstående del. Nu tänkte vi under hösten att 2022 blir det full omgång, men nu vetefan. Edet FK har inte lyckats vinna någon av dessa halva säsonger men vi har varit bra stundtals, vi har ett bra mixat lag med lite äldre och lite yngre spelare, vi ser bra ut inför nästa säsong.

 

Del 3 Musiken.

Efter att ha bildad om bandet för ett par år sedan heter vi numera SinGOalla Boys (vi äter kakor i pausen) numera ser sättningen ut så här: Bosse S på trummor, Roffe Vinyl på bas, Stefan L och Mats A på gitarr, Bengan Hjort på klaviatur, själv gör jag inte så mycket väsen av mig, men det är ju roligt så klart!

Vi har inte haft någon spelning sedan sommaren 2020 när vi var på Örns Camping, vi hade hoppats på något nu när Coronan skulle släppa men som ni ser här ovan är jag inte optimistisk.

Vi har ju numera en träningslokal på Göteborgsvägen där man gärna får komma och lyssna på oss, vi övar varje måndag!

 

Del 4 Livet för övrigt.

Jobbar på Ekaråsen, tränar på gymmet ibland, ser på fotboll, läser böcker, har Theo och Nemo ibland (när Ann skall till Ullared bl.a.) Någon gång i veckan är jag på spelbutiken och fikar!!??. (Inga nya vinster blir det heller)

Jo jag har köpt ny bil också, en lyxbil stod det i GT veckan efter jag köpt den, banditerna är ute efter just Mazda CX 5. Den var dyr och är dyr i drift också förresten, bensinen är ju uppe i rekordhöga priser och den drar mer än den gamla Mazda 3an.

 

I och med att jag inte skrivit så mycket det sista så läser jag ibland gamla inlägg för att få inspiration och då hittar man ibland saker man ibland drömmer om och saknar. Det finns många godbitar i gamla inlägg i Edetbloggen.blogg.se

 

 

 

 

 

See you friends, Commitment and Intergrity behövs I dessa dagar.

 


RSS 2.0