En epok försvinner!

2023 En epok försvinner

Cancer

Efter fyra omgångar av Immunterapi ställdes den femte in, jag har för dåliga värden på ett par av proven, infektion och inflammationsvärdena var för låga. Men jag opererade bort den tumör som satt i ljumsken, det gjordes den 30/11 och jag går numera omkring med ett dränage som tar hand om vätskan som bildas i lymfan, det är ganska jobbigt att gå omkring med en slang, en bälg och en påse innanför byxorna, numera går jag bara omkring i mysbyxor. Förhoppningsvis bara en vecka till.

Idag torsdag har jag varit på  Sahlgrenska för tre olika träffar, först Cancergenetiska mottagningen på Medicinerarberget, sedan ytterligare en provtagning eftersom värdena inte var bra förra gången, och sedan återbesök till Kirurgmottagningen, det blir en heldag på Sahlgrenska.

 

Fotbollen.

Uppehåll just nu, arbete med träningsmatcher pågår.

Musiken.

Spelningen Singoalla Boys hade  för Ladies Cirkel på Högskolan Väst i september gick bra. 40 pers. varav 36 var kvinnor, men dom höll igång rätt bra. Locomotion 4 ggr. bl.a. Vi spelade bara 60 tals låtar, dom firade 60 års jubileum nämligen, dom bildades 1963

Det andra gänget jag är med i heter ”Imagine Yesterday” och som är från Nol  hade igår 13/12 en spelning på Veteranpolens luciafest i Trollhättans Folkets Hus,  där va det 60-70 tals låtar som gällde, även om vi stoppade in en Håkan Hellströmlåt,  jag kan inte låta bli att ändra i texten på låten Valborg och det var faktiskt en gammal Edetbo som fattade vad jag gjorde, kul!

 

Nu till Epoken!

På Edet har det alltid funnits en spelbutik, på den plats den låg dom senaste 40  åren har det alltid varit mycket folk, både på vardagar och helger, ägarna har varit Lilian Hellersjö, Roger Hector, Johan Lengroth, Martin Johansson och Didde Hedram.

Vi har haft roligt där under åren, mycket skratt och mycket spel. Det var där jag lämnade in mina vinstkuponger! Den går i graven från och med nu, den nya ägaren har inte fått någon bra snurr på försäljningen och blir tvungen att lägga ned.

Folk spelar inte lika mycket i butik längre tydligen, man spelar hemma på datorn eller i mobilen, det gör jag också ibland. Det är tragiskt för oss som gick dit två gånger om dagen och drack kaffe och åt korv. En kompis sade att han varit där varje dag i 40 år. Det finns nog flera som varit där varje dag!

Mycket tråkigt för oss och för hela Lilla Edet.

Ha det bra allihop.


RSS 2.0