Rollercoaster year.

Hasse Alfredsson sade en gång att livet är som en påse, tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något, jag har alltid försökt fylla livet med något,  arbete är en viktig sak, familjen ett annat, men just nu går livet upp och ned som en berg och dalbana, ena stunden har man jobb, nästa inte, sedan får man nytt jobb och i samma stund får familjen ett inte så bra besked angående den djävla cancern. Detta sker samma vecka som GO Band skall spela på Edetfestivalen med en speciell gäst, gissa vem, den vecka på året som är så speciell, den veckan sitter man bara och gråter på kvällarna.

Pappersinsamling får ju räknas som en bisak i sammanhanget, jag åker med dottern till Göteborg för hon skall strålas, hon blir inlagd, vilket var bra. Jag åker jag hem och pratar med seniorerna om att dom skall komma på onsdag och vara med och samla tidningar, ingen vidare respons och jag tänker när jag går därifrån att "vad håller jag på med, jag lägger av med allting"  insamlingsdagen kommer det nio seniorer, dom vanliga får man väl säga, insamlingen går bra och jag träffar Klas efteråt och säger att fan va bra det känns när det är klart. Då ringer Kristins mamma och så går bergbanan nedåt igen. Hur skall jag få vagnen att vända uppåt?

Jag har bara fem arbetsdagar kvar på bruket nu, mina kamrater som skall lära sig mitt jobb prioriterar sina egna jobb först, vilket inte är så konstigt, men det känns som om det jag gjort på bruket dom sista åren inte är viktigt, ok jag får köpa det och rikta in mig på nästa jobb, åkardräng hade Conny Marberg nog sagt, jag skall ju inte köra lastbil men det hade han sagt ändå.

Det får bli som Kristin sade ikväll, vi skall klara av detta, yes, så får det bli, tänk på dom båda stora C som jag alltid pratar om, Cancerfonden och Commitment.

Det är alltid roligt när det kommer någon och frågar vad jag menar i bloggen, t.ex. detta med att flytta systembolaget till Lödöse som Christer Mononen undrade över idag. Nu vet han och han höll med.

Love you all så ses vi i tältet på fredag.Semesterblogg 3 - Slut

Idag är det sista dagen på min sista semester, troligen, jag skall jobba några veckor till på bruket och sedan får vi se vad som händer.

I förrgår blev jag påkörd av en lastbil och min kompis Aki höll på att bli klämde mellan min bil och lastbilen, jag fattade inte hur illa det kunde gått med Aki men när vi pratade om det dagen efter så känner jag mig fruktasvärt skyldig, chauffören såg inte att jag stod framför hans högra sida och Aki stod mellan. fy fan vad lätt det kan gå åt helvete.

Jag var hos Kristin och Theo i torsdaqs och det var hur roligt som helst, vi var ute och blåste blåsbubblor ett par gånger,vi var på kafé och fikade och vi lekte med Theos nya traktor, jag har köpt en stor lastbil med tipp och en spade till honom (men det vet han inte ännu, det gjorde jag på Ullared förra veckan) och vi skall använda dessa leksaker till att gräva i rabatten nästa gång han kommer hit. Sedan har vi ropat in en fotbollsplan som går att blåsa upp och den kommer han nog att gilla.

Veckan som kommer blir tuff, match med U-laget imorgon måndag, pappersinsamling i Tösslanda/Åsbräcka på tisdag och övning med GO Band på onsdag, plus att det blir upplärning i skarpt läge med kompisarna på jobbet, tjoho.

26 Augusti är datumet som gäller folks, tänk på Cancerfonden och ha det så bra tills nästa gång.

Och för övrigt tycker jag att man skall flytta Systembolaget till Lödöse.


Semesterblogg 2- Ullared

Nu har jag också varit i Ullared, skulle leta efter en jacka som jag hört dom hade där, hittade ingen jacka, men två leksaker till Theo, en förpackning tvål till mig och ett par shampooflaskor, frågade efter snabbkassan för max fem varor men någon sådan  fanns inte i denna stora affär. Första och sista gången jag var där hoppas jag.
Eftersom jag gillar att studera människor satte jag mig och tog en hamburgare och kollade på folk, det slog mig lite som om det var väldigt mycket losers på denna marknadsplats.

Andra semesterveckan inleddes med trädgårdsarbete, först i Öööögryte och sedan på Hamngatan, värmen gör ju att man går ned ett par kilo bara man rör sig, men det är ju bara vätska så man dricker ju snabbt tillbaka vikten igen.

Nu har också övningen inför Edetfestivalen dragit igång, jag har tränat med GO Band ett antal veckor nu, det är nya låtar i år och ibland känns det som om det fungerar, 26 augusti smäller det.

Seriematcherna startar på fredag för A-laget och på måndag för U-laget så hösten närmar sig alltmer, tre dagar kvar på den kortaste semestern jag haft, men det blir ju lite mer ledighet i september hoppas jag, men det vet man aldrig.

Jag glömde nog skriva lite förra veckan som jag tänkt att jag skulle ha med, jag var ju och shoppade i Tyskland förra måndagen, jag gör ju denna resa ett par gånger om året och slutar aldrig att förundras över hur dålig organisationen är på båten mellan Rödby och Puttgarten, det är bättre organiserat att handla käk i Sverige på en bensinstation med något sånär självaktning.

Lite till om Nimis, tänk om det kommer ujtomjordningar hit om tusen år, då får dom se Nimis på en öde strand i nordvästra skåne, samtidigt hittar dom Michelangelos staty "David" från 1504 i Florens, om dom då har sin egen kol 14 metod, t.ex. kol 15 så kommer dom fram till att om mänskligheten gått så lång tillbaka på 500 år så det inte är konstigt att den gått under.

För övrigt anser jag att man skall flytta Systembolaget till Lödöse.

Se you soon and rock on folks.


RSS 2.0