Edetbloggen strikes back.

Edetbloggen strikes back.

Igår var det match mellan Edet FK och Trollhättans FK på Ekaråsen, Edet vann med 2-0 efter en inte alltför välspelad match. Vi har öppnat seriespelet mycket bättre i år än förra året, 10 poäng efter 5 matcher är rätt bra för att vara det lag som tippas komma näst längst ned i tabellen, det är klart att det är 16 omgångar kvar, vi spelar mot Edsvära-Norra Vånga borta på måndag och sedan har vi derbyt mot Göta BK fredagen den 29 maj.

 

En av dom som tippade oss bland dom två sista i tabellen var förresten här och mötte oss igår, jag måste säga att jag hade förväntat mig lite mer vasshet, kanske inte så vass som hans penna brukar vara men lite mer än det han visade förväntade jag mig, han är nog en bättre bloggare än fotbollsspelare, om han bara, som jag skrev i ett tidigare blogginlägg, var mer objektiv, han skriver ju ändå i en tidning. Jag förstod imorse när jag läste hans blogg att han inte är någon Rock n´ Roll gubbe heller utan han gillar mera Rap och då kan man ju inte förvänta sig så mycket annat än konstigheter.

 

Nu börjar uppladdningen för en massa saker, först Götamatchen nästa vecka, sedan närmar sig sommaren med stormsteg, sommaren avslutas ju med Edetfestivalen och i år blir det något utöver det vanliga, mer info om detta senare.

Nu måste jag ut på plan och prata med en ny spelare som ville provträna med oss och säga till honom att inte kan göra det någon mer gång.

 

Jag hör av mig igen snart fans!

 

 


RSS 2.0