Tråkigt och roligt!

Min vän och vaktmästare har ju lämnat oss som ni säkert vet, vi står idag lite handfallna, vi behöver snart vaVttna Ekaråsen, var är slangarna, hur skall vi koppla dom? AJ och jag kollade lite idag och vi är väl lite vildsna,  han hade hel kontroll på vad som skulle göras, vi står idag frågande om vad vi skall göra.
 
Ove skötte vattningen helt själv dom senaste åren, han satte på den, åkte ned och flyttade spridarna så tidigt på morgonen så inte ens fan hade fått på sig tofflorna, sedan lade han sig och sov ett par timmar i omklädningsrum 3, flyttade dom igen och åkte till Hjärtum för att sedan vara tillbaka på Ekaråsen för sina dagliga sysslor.
 
Nu till det roliga, A-laget har nu spelat sju  matcher, först tre borta och sedan fyra hemma och vi leder nu serien med två poäng före Råda som vi idag spelade 2-2 mot, vi leder serien med två poäng före just Råda.
 
Det är roligt att det är så mycket publik på matcherna, idag var det över  200 personer på Ekaråsen, inklusive mitt barnbarn Theo, hans mormor, Broder Toby och Roffe Vinyl, nu har vi en bortamatch på onsdag och sedan en hemmamatch på självaste Pingstafton.
 
Vi hörs vidare, det kommer ett inlägg om mig och Ove om ett tag när jag funderat färdigt om vad jag skall skriva, roligt blir det och sorgset!
 
Vi hörs folks!
 
 
 
 
 

Jag fick en stund över!

Istället för att läsa korrektur för programbladet som skall tryckas på måndag fick jag en stund över till att skriva lite om senaste tidens händelser.
 
Det tyngsta som hänt är ju Oves bortgång, min kompanjon i sex och ett halvt år, vi var ju tillsammans nästan dagligen, på gott och ont, Raffe brukar säga att vi är (var) som ett gammalt gift par, träter hela tiden men på ett kamratligt sätt. Vi har haft mycket roligt genom åren när vi t..ex. åkt runt i bygden och samlat in tidningar, det har blivit några mil i den gamle SAABen och många ton tidningar har vi lyft.
Han gick bort natten till måndag denna veckan efter en tids sjukdom, min dotter Kristin hade sagt: Den där djävla fucking kuk cancern.
 
Vi i Edet FK kommer att sakna Ove jättemycket, ordspråket "man saknar inte kon förrän båset är tomt" kommer fram, det är ju så att man vet inte allt som görs vid sidan av planen och inför matcher och träningar, vi kommer att få ett hårt jobb framöver.
 
 
Många har hört av sig och undrat hur det har gått för många har ju vetat om hans sjukdom, han blev ju rätt känd på Edet genom att han satt så mycket och sålde Bingolotter på vintrarna så han hade ju många bekanta!
 
Jag kommer kanske att kunna skriva lite roliga historier om oss när det inte är så nära inpå!
 
 
Vi har faktiskt gjort en Rockresa nyligen, Mats Kocken, Roffe Vinyl, Tony och jag, vi var och såg Status Quos sista elektriska spelning i Sverige, vi var i relativt nybyggda Partille Arena, en modern och fin arena.
Status har ju mist en av sina gitarrister men dom höll ändå god klass tyckte jag, det var nog inte 1000 personer där men det var det inte heller när jag såg dom första gången på Kungshamns fotbollsplan.
Dom har väl gjort sitt nu.
Jag stod bredvid en tjej som tog en massa bilder och hon skickade dom till mig så jag kunde lägga ut dom härunder men just nu är det något som krånglar så jag får vänta med detta.
 
I fotbollen har vi tagit full pott på dom första två omgångarna, idag skall vi åka till Mellby för den tredje raka bortamatchen, varför det blivit så med tre raka borta och fyra raka hemma går jag inte in på här, det skulle ta för lång tid. Vi får hoppas turen eller skickligheten håller i sig även ikväll. På hemvägen skall jag hämta Theo som skall vara hos mig till på söndag.
 
När det gäller GO Rockalong band har vi en spelning på Hjärtums IS 75 års jubileum den 2/9 En spelning på hemmaplan kan man väl säga eftersom festen är på Hjärtumsgården som ju är vår replokal.
På tal om GO Bands spelningar så fick jag av en händelse se en gammal smskonversation med Plåt Jocke, han hade läst ett inlägg på facebooksidan "Ni som vet att ni är från Lilla Edet" 
Jag skriver ordagrant vad Jocke läst av en som inte var imponerad av GO Band, han skrev:
edet fest .med g rocka long band tragiskt . inget nytt. var är jc band så det blir ös g rocka long band tragiskt
 
Det var ord och inga visor eller hur, nu åker jag till Mellby, håll tummarna.
 
 
 
 

RSS 2.0