Positiva tankar

Äntligen har det kommit lite positiva tankar i mitt huvud, Little Miss Red har flyttat och det var nog den bästa flytten hittils, en trappa upp till en trappa upp och 40 m mellan trapporna, det kallar jag en bra flytt.

Jag och Mattias flyttade nästan allting själva, vi sprang som galningar upp och ned, ingen annan han med, det sista gav vi oss fan på att vi skulle hinna flytta allt innan Robban kom, vi hann gott och väl och jag han hem för att se Lilla Edet ta sin första poäng i division 3, Mats Pats Pizzakladdaren slog in en frispark från 20 m.

Sen fick jag stryk av Skoftas B-lag med 3-0 men det gjorde inget för vi möter deras A lag imorgon onsdag och då blir det revanch.

Solen sken riktigt ordentligt när jag gick hem från jobbet, jobbet ja, herregud nu blir det lite negativt igen, vi har 1:a maj på torsdag och klämdag på fredag, bra tycker alla men inte jag, bokslut gör att alla ekonomer blir som galna och allt måste vara klart klockan 08.00 på måndag morgon för då stänger butiken, grattis Runar säger jag bara. jobba över tisdag och onsdag, ner på 1:a majs morgon för inventering, köra dottern till IKEA, ner till bruket på helgen igen för att göra klart allt inför justeringarna på måndag, troligen 06.00. Jeeesus.

På jobbdatorn går för det just nu mest Jonny Logan, jo ni läste rätt, Jonny Logan, han har släppt en CD med Irländsk folkmusik, bra låtar naturligtvis men ibland blir det lite "Alice" stuk, producerad i Danmark och med enbart Danska musiker, låter rätt bra faktiskt.

Slut på infot, Calle, sätt igång och jobba med dig.

Ingen vidare vecka!

Ja då var seriepremiären i div. 3 NV överstökad för LEIF, förlust med 2-0 bort mot Åsebro, på lördag hemmamatch mot Ytterby och det blir nog inte så enkelt det heller.
B-laget åkte ur i cupen mot ett sketlag som heter Trässberg från Lidköping, ett gäng avdankade tjockisar som var bättre än oss.

Slut på fotbollen och över till viktigare saker, fotbollens ekonomi.

Pappersinsamlingen som klubbarna bedriver i Lilla Edets Kommun vill nu staten och kapitalet ta ifrån oss.
I den förvirrade jakten på att vara miljövänlig så har regeringen för något eller några år sedan bestämt att vi äger inte våra tidningar längre när vi läst ut dom, det gär staten, statens tidningar skall samlas in av dom officiella pappersinsamlarna, storföretag som tjänar miljoner på detta, inget större fel i det, och då papperstillverkarna verkar skrika efter råvara är det ju jättebra att det finns returpapper, men, det är ju OK i dom flesta kommuner att det ju också finns uppsamlingsställen för just tidningsinsamling.

I Lilla Edet fungerar det dock annorlunda, där finns ett stort företag som tillverkar mjukpapper, typ toa och hushåll, dom har sedan början av 70 talet köpt tidningar av idrottsföreningarna som i samråd med dåvarande fritidsnämnden delat upp kommunen mellan sig och i respektive del samlat in tidningar för att sedan köra dom till SCA och även till Inlands kartongpapperssbruk, detta försöker nu några smarta hjärnor inom "Recyclingindustrin" ta ifrån oss. Vi har varit föregångarna inom detta att samla in tidningar, baserat våra klubbar på den ekonomin som detta gett, vi kommer inte att lägga oss lättvindigt, tro inte det.
Forsättning följer säkert i denna fråga.

För övrigt anser jag Dave Clark 5 var en mycket underskattad grupp.

Äntligen match

Imorgon lördag startar serien för Lilla Edets IF, nykomlingar i division 3 nordvästra, det blir nog inte lätt att hänga kvar är jag rädd, får vi en bra start i serien så kan det gå för vi är ju alltid bättre på hösten, vi har inte förlorat hemma på Ekaråsen på flera år så där hoppas jag vi kan knipa några poäng.

Sen gäller det ju att hitta till matchen också, Åsebro, var fan ligger det, jag får låna en GPS antagligen, eller finns inte vischan med i GPSerna, följa efter någon annan håller ju inte heller då man inte kan lita på någon, nej det får bli Taxi i värsta fall.
Jag kan ju inte åka tidigt heller då jag har en massa andra åtaganden också, sälja BingoLotter, plocka upp Ekebysaker i bokhyllan och mycket annat.
Passa Fia kanske, jag måste ju börja lära mig nu, Fia är en hund men det är ju en början, man vet aldrig när det blir allvar och det kommer bebisar.


I bilen snurrar för tillfället en samlings CD med The Byrds från 60 talet, man tröttnar otroligt snabbt på McGuinns 12 strängade gitarr, det plingar i huvudet något fruktansvärt, han spelar fel också, troligen gick han på något tungt och producenten måste varit full annars hade han väl tagit in studiomusiker, många av låtarna är bra och en del låtar, från slutet av deras karriär när dom nästan blivit en countrygrupp är riktigt dåliga.
Man kan dock hitta ett par pärlor som man inte hört förut eller glömt som är riktigt bra som t.ex. "He was a friend of mine" som handlar om John Kennedy och "Wasen´t born to follow"


Allt är åt he..ve.e

Little Miss Red har lagt ned sin blogg för hon skall flytta, vadå, packade hon ned datorn först eller? vilket mörker.

Min kamrat håller på att få nytapetserat i sin lägenhet, att någon vill vara målare är konstigt, ett dammigare jobb får man nog leta efter, till och med på bruket, där det kan damma kraftigt, verkar det vara bättre miljö.
Nu bör dom väl vara klara idag men igår när svarta strumpor blev vita var det för djävligt.

På jobbet är det full fart som vanligt, idag fick vi låna två konverterare till att spola massa från gallerdurkarna, dom trodde dom kommit till en ny planet, men dom var bara på massaberedningen och där kan det också vara skitigt, det är för bedrövligt

Imorse var det tre grader minus, hela vintern har det varit plus och nu när träningsmatcherna snart är slut och serien börjar, då är det minus, allt är åt helvete.

Troligen kommer jag att få punktering idag, det känns så.

Jag har världens genom tiderna sämsta låt i huvudet, "I wish I was a punkrocker with flowers in my hair" hörde den på radion imorse och den försvinner inte, den är sällsynt dålig, hur fan tänkte kompositören, troligen så att jag använder två olika grejer som varit på tapeten dom senaste 40 åren och fixar en text om båda.... nä jag orkar inte tänka mer på det, jag går hem och lägger mig.
Äntligen

Äntligen skulle serien dra igång, intervju i TT/ELA och allting och så blir det inställt, plan var för blöt naturligtvis.
Vi får vänta en vecka till och två veckor till hemmapremiären.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0