Positiva tankar

Äntligen har det kommit lite positiva tankar i mitt huvud, Little Miss Red har flyttat och det var nog den bästa flytten hittils, en trappa upp till en trappa upp och 40 m mellan trapporna, det kallar jag en bra flytt.

Jag och Mattias flyttade nästan allting själva, vi sprang som galningar upp och ned, ingen annan han med, det sista gav vi oss fan på att vi skulle hinna flytta allt innan Robban kom, vi hann gott och väl och jag han hem för att se Lilla Edet ta sin första poäng i division 3, Mats Pats Pizzakladdaren slog in en frispark från 20 m.

Sen fick jag stryk av Skoftas B-lag med 3-0 men det gjorde inget för vi möter deras A lag imorgon onsdag och då blir det revanch.

Solen sken riktigt ordentligt när jag gick hem från jobbet, jobbet ja, herregud nu blir det lite negativt igen, vi har 1:a maj på torsdag och klämdag på fredag, bra tycker alla men inte jag, bokslut gör att alla ekonomer blir som galna och allt måste vara klart klockan 08.00 på måndag morgon för då stänger butiken, grattis Runar säger jag bara. jobba över tisdag och onsdag, ner på 1:a majs morgon för inventering, köra dottern till IKEA, ner till bruket på helgen igen för att göra klart allt inför justeringarna på måndag, troligen 06.00. Jeeesus.

På jobbdatorn går för det just nu mest Jonny Logan, jo ni läste rätt, Jonny Logan, han har släppt en CD med Irländsk folkmusik, bra låtar naturligtvis men ibland blir det lite "Alice" stuk, producerad i Danmark och med enbart Danska musiker, låter rätt bra faktiskt.

Slut på infot, Calle, sätt igång och jobba med dig.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Tack för flytthjälpen far, ni var mkt duktiga. Duktigare har ni nog aldrig varit! Den där fabriken är ju en riktig slavdrivarfabrik. Det var bättre förr, var det inte så säg?

2008-04-30 @ 09:56:27
URL: http://littlemissred.blogspot.com
Postat av: Anonym

Får ju säga att du har en klok dotter, hon måste fått allt från Modersidan...........

2008-05-01 @ 10:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0