2019

2019

Året 2019 är slut och det var väl lika bra det, ett bland dom sämsta åren på mycket länge, vi kan ta det i något sånär ordning.

 

Våren:

Fotbollen var så dålig att vi låg nästan sist i serien i juli, vad det berodde på kan jag inte gå in på här men det var inte speakern i alla fall!

 

Sommaren:

Sommaren har väl varit sådär, endast ett dopp i Borydsjön men desto fler i poolerna vid Älvhögsborg, Theo hoppar från femman och dyker från kanten.

Vi var naturligtvis i Mölle jag och Theo där vi badade två pass om dagen i en vecka.

 

Hösten:

Fotbollen:

Vi plockade in tre nya spelare under hösten och då blev vi helt plötsligt det bästa laget i serien, vi vann nästan alla matcher från augusti till oktober och slutade femma.

Edet FK hade också en mycket trevlig årsfest, där vi återigen hade ett damlag som var med och höjde stämningen, en av dom bästa årsfesterna alla kategorier.

Vi har nog inte haft en så rolig årsfest sedan Mats L åkte skidor på Alegården (skulle nog Anders ha sagt)

Musiken:

I september hade vi en spelning i Hjärtumsgården anordnad av HIS och Hjärtumsgården gemensamt, vi var i bra form men tyvärr kom det bara tolv (12) besökare, sex från Edet och sex från Hjärtum.

Inte långt efter detta blev det för mycket spänningar i gruppen och det beslutades att GO Rockalong Band skulle läggas ned, lite tråkigt tycker jag som haft tio roliga (nästan alltid) år med bandet, men samtidigt förstår jag beslutet som togs. Som det brukar vara i dom flesta band så drar inte alla åt samma håll och till slut blev det ohållbart. Med tanke på att vi 2017/2018 hade flera spelningar som var kanon blev det såhär.

Vintern:

Vilken vinter? Ännu är den inte här, det är idag den 21/1 och det är sju grader varmt ute. Snön kommer väl i februari då och ligger till april.

Ha det så bra folks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0