Semesterblogg 1

Semesterblogg 1

Första dagen ägnades åt att ta mig från Lilla Edet till Helsingborg, incheckning på vandrarhemmet Lilla Strandgatan och sedan ut på en rejäl barrunda, fyra olika barer testades, alla var lika bra!

 

 

Dag 2 började med en liten kompletteringsresa med Scandiline, jag gick aldrig av båten.

 

På väg mot Mölle hann jag med en liten kaffepaus hos Gunsan i Mariastaden (körde vilse en stund till och med)

 

 

När jag kommit till rätta i stuga nr. 10 var resten av kvällen en lång väntan på att klockan skulle bli nio så jag kunde gå ned till Piren och lyssna på lite Rock ´n Roll.

 

Jag träffade en kille (Niclas) från Halmstad för två år sedan här i Mölle och vi blev facebook vänner, i år blev det så turligt att just den dagen jag kommer till Mölle så spelar hans brors Rockband på Piren, samma ställe där vi träffades för två år sedan, namnet på bandet kommer jag inte ihåg det var något som Random Hits eller nåt sånt, dom var i alla fall fantastiskt bra, dom spelar ungefär samma repertoar som GO Band fast enbart snabba låtar, den bluesigaste låten dom gjorde var nog Oh´ Darlin´ resten var rak Rock n´ Roll  hela vägen.

 

I vilket fall så hade Niclas, hans yngre bror och jag en riktig hålligång afton, vi började längst bak och avslutade längst fram, vi sjöng med i alla låtar och i Crockodile Rock sträckte den äldre av gitarristerna fram micken till mig och jag fick sjunga några rader i refrängen.  

 

Söndag och måndag har jag suttit och tittat på Theo när han badar, han är i hela tiden och det är bara 18 grader så jag är inte i så mycket ännu.

 

Idag är det tisdag och det regnar så det blir nog Helsingör och shopping (leksaker)

 

Bilderna visar Bandet, Stilstudie på Niclas gitarrspelande bror, Niclas och hans bror, Gitarristerna, Niclas bror till vänster på bilden, Theo med krabbspöt i bassängen.

 

Vi hörs folks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0