Nu är det dags, Edetfestivalen 2015

Hemma efter den sista övningen före fredagens spelning, som sig bör var det lite halvkaos idag när två låtar försvann och en ny (gammal) kom in, det skall ju vara så på generalrepetitionen, det går säkert bra, jag är inte nervös längre, kommer ni ihåg hur det var för sex år sedan, fem whiskey innan som inte tog, Kristin sade att hon hade aldrig hört någon sucka så många gånger i timman förut.
 
Jag hade Theo här i helgen (Mattias kom på lördag eftermiddag) han var med mig på Ekaråsen i nästan fyra timmar utan att klaga, det är klart att det finns ju både godis och glass där, han fick en tjuga av en trevlig herre, han köpte upp tjugan ganska fort och hävdade sedan att han tappat den, han fick då en ny tjuga av samme man. Undra var han fått dom takterna ifrån?
 
Som sagt det blir lite kort idag, men vi ses i tältet hoppas jag. Det är klart att mina närmaste vänner inte kommer för dom skall ju förfesta till nio och då är ju vi klara. Sedan har vi alltid dom som klagar på att "fan va kass ni är" men det är bara killar som är avundsjuka. Tjejer säger aldrig så, eller också ljuger dom bättre.
 
Ha en trevlig helg.
Förresten så skall jag och Håkan bryta traditioner på lördag, det blir ingen fest på Hamngatan när Edet Runt går, det är inte samma sak när man inte bor där längre, nej det blir Trollhättan och fotbollsmatch mellan TFK och EFK.
 
Som sagt, Trevlig Helg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0