En kort Rockresa och lite annat.

 En kort Rockresa och lite annat.

 

Rockresan gick till Trollhättan, Ulf Lundell spelade under Fallens Dagar på torget inför cirka flera tusen åskådare, gratis inträde och Uffe hade tappat rösten, nu säger många att han inte har någon röst från början men det är fel, alla kan sjunga, mer eller mindre bra, men Uffe är duktig tycker jag, han är förresten född samma månad och år som Bruce och mig själv.

 

Tyvärr blev det tjat om politik i eftersnacket, men om man känner till Lundell så vet man att han har sina åsikter klara och dom stämmer inte överens med Sverigedemokraterna den saken är klar, dom lade ju upp en reklamfilm härom året och i den använde dom Lundells ”Öppna Landskap” och det gjorde dom ju inte ostraffat, det blev väl rättegång tror jag men dom fick allt plocka bort låten.

 

Sedan tycker inte jag att man skall stå och vifta med politiska flaggor i publiken som sossarna gjorde.

 

Theo var och såg på Yohio på samma scen kvällen innan, han satt och diggade på Robbans axlar och berättade för Mormor på hemvägen att han skulle bli Rocksångare, Kock och Trädgårdsmästare när han blir stor, den trippeln kan man ju hoppas på.

 

 

Sommartider är det ju verkligen nu, nätter på över 20 grader och dagar på över 30, det är OK, sova kan man göra på vintern, jag har stora problem att sova i den nya lägenheten, jag är ju van med en jämn tempratur på 20 grader året runt i källaren på Hamngatan.

 

Borydsjön är så varm att det inte går att svalka sig i den, 24 grader på 1,5 meters djup, 28 vid ytan, Jesus!

 

Fotbollen går strax in på höstomgången och vi börjar med ett rykande hett derby mot Göta, vi har ju revanch att utkräva sedan i våras. Göta satsar ju på att komma på kvalplats och vi på att hänga kvar så favoritskapet kommer ju att ligga på dom, men det är som sagt bara en lek.

 

Utvisning av invandrare/flyktingar som varit här i över nio år verkar väl vara lite väl hårt, vi har en spelare som riskerar utvisning tillsammans med sin mamma, sin bror och sin syster, systern som dessutom är född i Sverige skall alltså utvisas till ett land där hon aldrig varit, ett land som just nu mördar folk på gatorna, hugger huvudena av dom och spikar upp dom på pålar. Detta gjordes också i norra Europa förr men det var på medeltiden, alltså för en 800 år sedan, även då var det religionerna som stod i centrum för avrättningarna, inte så överraskande.

 

När man sätter allt i sitt perspektiv så är ett derby mot Göta inte något större problem om man jämför med familjen Majeeds problem kom inte och tro något annat, vi har gjort namninsamlingar för familjen, både på Boströms och på Facebook, på onsdag blir det en manifestation utanför Migrationsverket i Göteborg, vi hoppas att så många som möjligt kommer dit.

 

 

Commitment and integrity is everything.

 

Snart är det Edetfestivalen, övning pågår.

Se bilder här under.

.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0