Vår och sommar 2019

2019 ett blekt år!

Det finns inte mycket att skriva om som ni vet, jag har planer på att lägga ut gamla favoriter istället, det kommer några stycken under hösten. Jag skall försöka med ett i veckan!

 

Under våren och sommaren har det inte hänt så mycket, i fotbollen går det så dåligt att man mår illa rent fysiskt, det är väl inte första gången i livet men det är lika tråkigt när det bli så här.

 

Sommaren har väl varit sådär, endast ett dopp i Borydsjön men desto fler i poolerna vid Älvhögsborg, Theo hoppar från femman och dyker från kanten.

Vi var naturligtvis i Mölle också där vi badade två pass om dagen i en vecka, bilder från både Älvhögsborg och Mölle har ju funnits ute på Facebook så dom flesta har väl sett dom redan

 

Musiken har också varit underlig med en massa personalbyten, ny trummis, gitarrist och basist. Nu har vi en spelning i Hjärtum den 21 september, härunder kommer lite information om detta!

 

Information

Hjärtumsgården & Hjärtums IS anordnar en Höstfest där G.O.Rockalong Band står för musiken.
Kvällen startar kl 19.00 med knytkalas och underhållningsmusik.

Vid 20.00 börjar QUIZEN och senare under kvällen blir det Allsång och kanske någon musiktävling. Chans för alla danslystna att få dansa av sig 💃🏼🕺🏾

Försäljning av dricka, lättare förtäring & snacks.

Entré 100:-

VÄLKOMNA

 

Vi i GO Band hoppas naturligtvis att våra trogna fans från våra ”Våryror” också kommer!

Nu skall vi köra en liten pappersinsamling på Götaslätten!

Ha det bra folks.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0