Rockresa till Läckö, eller? nja!

Jag och Håkan fick ett par överblivna biljetter till Diggiloo på Läckö Slott, Fröken Kassörskans familj åker på denna tillställning varje år men två släktingar hade hoppat av och då tog vi chansen att få komma med på en Rockresa, trodde vi.

Deltagarna i årets upplaga av Diggiloo inger väl ingen större Rockkänsla, The Moniker, Jessica Andersson, Magnus Carlsson för att ta dom kändaste som inte glänste, glänste litegrann gjorde Charlotte Perelli när hon sjöng sin Erurovisionsvinnare Take me to your heaven, men allra mest glänste Mojje och Markoolio, dom var överraskande bra, barnsångsstjärnan Mojjes samspel med den alltid lika rolige Markoolio var bra.

Ståuppkomikern Tomas Pettersson fick ju upp mungiporna litegrann ibland, jag tycker inte han är speciellt rolig, radioprataren Lotta Bromé sjöng en låt från 40-50 talet som inte var bra och att Lasse Holm drar sig ur efter denna säsong är inte konstigt för han deltar inte mycket på scenen nu, sjunger bra gör han inte heller längre.

Jag har aldrig varit så blöt utan att ha badat, regnet föll i mängd, ett par gånger som rent skyfall, åskan mullrade, jag hade med mig min gamla plaststol från 60 talet (som jag fått av någon som skulle slänga den) den var i flätad plast och släppte igenom vattnet, dom andra fick tömma sina stolar emellanåt, jag skrev var för jag knäckte ett av armstöden och den har gjort sitt väl under dom gångna åren, jag lämnade den framför Läckö Slott, jag tackeade den för ett väl utfört jobb när jag gick, det var ju passande att den hamnade där för den kom från Lidköping från början. Nu får jag se mig om efter något nytt.

Till sist kan man väl säga att det var en bra resa, inte Rockresa kanske men festen var OK, träffade min gamla kompis Christer Karlsson som ingår i denna släktsfär, förfesten var OK, musiken kass, efterfesten blöt.

Sammanställning av dom Rockresor jag gjort dom senaste veckorna kommer inom kort.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0