Abstinens och Krig!

Nu har det gått ett par veckor sedan vinter OS slutade, det uppstod en del abstinens efteråt, jag såg förra veckan reprisen på herrstafetten och hade gåshud hela tiden trots att jag visste hur det gick.
Sverige ledde hela tiden, Nelson är en ny hjälte.
När jag var liten var skridsko en stor sport men den är nu dödstråkig om man jämför med dom nya svenska nationalsporterna Curling och Skidskytte, den gamla skidåkningen har ju en del nya grenar men är fortfarande lysande TV sport, det man kommer ihåg bäst förutom Nelson är naturligtvis Kallas fjärdesträcka i damstafetten.
 
Den propaganda succé Putin skaffade sig under OS håller han nu på att förstöra helt genom att invadera Krim, han blir mer och mer lik Hitler som 1938 invaderade Tjeckoslovakien för att en hyfsat stor del av dom nordvästra delarna var tysktalande och som gärna ville bli tyskar, det är samma på Krim, där många är ryssar och vill bli införlivade med det stora Ryska Riket. Det finns en stor mängd rysstalande i dom Baltiska staterna så det är väl nästa projekt för den Stora Ryska Björnen.
England kommer att ha folkomröstning om EU, om dom går ur, vilka följer efter, det kanske bara blir Tyskland och ett gäng östeuropeiska stater kvar, resten upprustar och vi är tillbaka i det kalla kriget, inget som man önskar sina barnbarn precis.
 
Dom latinska länderna i södra Europa går på knäna ekonomiskt och det är farligt nära ett söndertrasat Europa i framtiden, så mycket för den tanke som var så populär för några år sedan, ett enat Europa för fred.
 
Det är bara att hoppas att Tsar Putin tar sitt förnuft tillfånga annars tappar har väl fotbolls VM som skall gå i Ryssland om några år, men idrottsrörelsen har ju tidigare visat sig vara totalt ointresserat av demokrati.
 
Tänk på att Integritet och Engagemang är allt, gå in på "Himlen är överskattad" och stöd världens starkaste människa Lina Baldenäs och hennes kompisar, köp dom "Svarta Banden" och stöd kampen mot Malingt Melanom.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Toni L

Jag var lite sur för att Kalla gick om Finskan på sista sträckan, det hade hon aldrig gjort för några år sedan när vi hade tillgång till Epo:) men det är bara att lyfta på hatten för hennes prestation.

2014-03-07 @ 04:10:40
Postat av: Krister

En liten drink HemoHes skadar aldrig medalj jakten.

2014-03-07 @ 11:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0