Seriematcher, musik och Melanom

Hela våren har varit full av jobb på kansliet och på andra ställen, vi fick ju spela hemma match i Ljungskile den 12:e april, på LSKs konstgräs, själva fick dom spela sina två första hemmamatcher i Borås, konstigt kan man tycka men division 3 behöver inte ha dom säkerhetsföreskrifter som Superettan har.
Matcherna för A-laget har hittills gått över förväntan, vi har tagit fem poäng på fyra matcher och då har vi ändå mött tre förmodade topplag, nu möter vi ett till på lördag, Stångenäs borta, tittar man i tabellen ser man att det finns nog inga lätta lag alls i denna serie. Vi kommer att kämpa för att hänga kvar det kan ni vara säkra på.
 
U-laget har spelat två matcher och vunnit båda, Lidköpings FK och Vara SK, båda på bortaplan, våra ungdomar (vi har nog aldrig ställt ett så ungt lag på benen i två seriematcher i rad) är fantastisk bra.
 
När det gäller musik är det lite trummande hemma i källaren och lite övning med GO Band som gäller, det är klart nu att det blir spelning på Edetfestivalen sista helgen i augusti i år igen.
Vi har förresten köpt en ny högtalaranläggning till Ekaråsen, den används för första gången på damernas första hemmamatch på söndag, dom ringde från korsningen Göteborgsvägen/Storgatan och berättade att det lät jättebra när vi testade den idag.
 
Imorgon fredag eller på lördag får ni se i TT/ELA om det är med en artikel om Malignt Melanom, Kristins mamma har blivit intervjuad om hur det är att vara drabbad som anhörig av denna hemska sjukdom.
 
Nästa gång skall det bli ett lite längre inlägg, jag lovar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0