Nu.

En riktig trevlig resa till Tyskland i helgen, 34 personer i en buss, det blir många kilo per man, endast trevliga människor med också. Lite Taubesång från Storing får man tåla, vi fick till en Get It också.

Nu på tisdag blir det urnsättning i Trollhättan sedan får vi gå vidare i livet, Sandra fortsätter att göra inlägg på Fb så att man blir alldeles färdig, fortsätt du med det Sandris, jag har överskott på tårar och behöver ändå släppa ut lite. Bilden från Åsbräcka bygdegård var fantastiskt fin, det tycker alla.

I morgon fyller Egge 91 år, det blir släktkalas på Långfredag, Theo och Mattias kommer naturligtvis och skall ligga över, för första gången utan Kristin. Den lille vill jättegärna komma till Lilla Edet som han kallar huset på Hamngatan.

Glöm inte Cancerfonden.

Håkan och jag var på Bens för en sen middag igår, vi gick därifrån vid halv tiotiden, vi gick bägge hem och skrev på Fb, samma sak, ovetande om varandra, "varför finns det så mycket drägg på Edet" vi kanske inte skall tänka så, alla har inte samma uppfostran som oss och det kanske är vi som har fel, vi skall inte sätta oss på några höga hästar och tycka vi är bättre än andra men som tur är kan man välja sina vänner. Det är ändå ganska jobbigt att sitta och lyssna på när bordsgrannar högt och tydligt visar sin dåliga uppfostran och pratar om hur väldigt duktiga dom är, men dom har aldrig läst Edetbloggen och vet inte att:  "Committment is the daily triumph of integrity over cynicism."  

Ha det så bra Folks.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0