Fördelar och nackdelar

Det blir en nackdel för Trollhättan med omnejd om SAAB tvingas lägga ned, massor med arbetslöshet och allt som det drar med sig,  flera företag kommer att få det sämre.
Fördelen, om man får säga så, är att Sverige hamnar rätt i antalet bilfabriker, ett så litet land kan inte hålla sig med två biljättar, när till och med Detroit dom senaste åren skickat hem hundra tusen man från fabrikerna skall vi inte tro att vi kan bygga två bilar i samma klass när  Skoda, Peugot och Renault kostar  mycket mindre än SAAB och Volvo.
Nu tjatar politikerna om att gå in med statligt stöd för att rädda SAAB, 86% av svenska folket har i en undersökning i Expressen sagt nej till detta, om man gör undersökningen i Aftonbladet kanske siffrorna jämnar ut sig men jag tror inte att det blir en majoritet för ett statligt stöd.
Visste ni förresten att IF Metall, Sveriges rikaste fackförbund har ett eget kapital på 6,5 miljarder kronor, dom driver fastighetsbolag, konferensbolag, finansbolag och riskkapitalbolag, bra jobbat av en fackförening eller hur, dom skulle ju kunna gå in och köpa hela skiten, det skulle väl vara en fördel för Trollhättan och metallarbetarna.

Det är också en fördel att ha ett barnabarn, men man får lära om på nytt att byta blöjor och det är nackdelen.

Det är en fördel när man kan ta ledigt från fotbollen på grund av flytt, nackdelen är att man inte flyttar själv, fördelen är att man slipper grusfotboll och kommer direkt till gräset, nackdelen är att man missar många matcher med Peter Mattsson.

Det är en fördel att skriva blogg om man vet när man skall sluta, det vet inte jag, nackdel naturligtvis.
Nästa blogg kommer inom kort och handlar om helt andra saker, jag har den delvis färdig i huvudet, fördel alltså.

Kommentarer
Postat av: Kristin

Det är en fördel att du är rolig!

2009-02-23 @ 07:38:42
URL: http://littlemissred.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0